origanum
Yönetici
Merhabalar foruma ilk defa mesaj atıyorum..Bu konuyla ilgili tüm mesajları okudum ve başka sitelerdede bu şahmeran duası ile ilgili araştırma yaptım.Başka bir sitede bu dua nın zikr olduğunu ve büyü olmadığını;İsm-i Azam duası olduğunu ve çok etkili olduğunu belirtmiş.Gerçek Şahmeran Duası denenin ise bundan farklı ve şahmeran denen varlıkla irtibata geçmek için olduğunu ve net ortamında bulunmadığı ve bulunmaması gerektiğinden bahsetmiş ve tehlikeli olduğundan bahsetmiş.
Bende duayı biraz inceledim büyü gibi görmedim pek.Tabi aslında burada bilgili olan bir arkadaşımız türkçe meailini yazsa çok makbule geçer.
Bunun yanında buradaki arkadaşlar tabiki bu işler üzerine baya bir vakit geçirmişlerdir,büyük ihtimal bizden çoğu konuda bu mevzular üzerine bilgi sahibidirler ancak Sayılar üzerinden büyü olma ihtimalinden bahsetmişlerki..İslam inancındada sayılar çoğu yerde kullanılır.Mesela mezarlıkta dua okurken 3 ihlas,1 fatiha mesela namaz vakitlerinden sonra toplamda 99 ve 33 lü zikrler vs.
Birde eğer büyü ise bu uygulama namazla büyü nasıl bağdaştırılıyor onu anlamadım:S
Lafım buraya uygulamayı yazanlara değil onlarda bi yerlerden almışlardır sonuçta ancak bu kısmı bana çok enteresan geldi.
Neyse burada işlenen konunun dua mı büyümü olduğunu tekrardan araştıracağım.
Farklı sitelerde değişik yazılar olabilir. İnternet ortamında herkes herşeyi yazıyor, kendi değer yargılarına göre de biçimlendirebiliyor. Ama asıl gerçek nedir ve bunu kabullenebilecek kişiler ortalıkta var mıdır, öncelikle bu idrak edilmeli. Bizim sitemizi iyice inceler iseniz bunun neden dua gibi gösterilmiş olduğunu açıklamış olduğumu görebilirsiniz. Ayrıca büyü uygulamalarında namaz veya başka dini unsurların kullanılması gerektiğini de.
Kişilerin bunu büyü değil de dua olarak kabul etmek istemeleri gerçeği ve tarihi değiştiremez Cehaletle yazılanlara güvenmek istemek de sadece psikolojik olarak kendini savunma mekanizmasıdır, değerlerinin alt üst olmasına karşı, herhangi bir manevi rahatsızlık duymalarına karşı bilinçaltının bir önlemidir.
Tüm majisyenler çömezlik dönemlerinde bu kadim bilgilerin detaylı olarak farkına varırlar.