Kazıdan hala halka açıklanan bir şey yok.. zaten bu halka hiç birşey açıklamazlar.. basit bir hazine idi ise neden bu kadar uzun sürdü insan merak ediyor...
ben uzaylılara filan inanmıyorum... bence dünya evrenin merkezidir... başka varlıklar var fakat onlar 3 boyutlu fiziksel evrende yaşamıyorlar.. 4.boyutta yer alan ve yeri gelince titreşimini azaltıp 3.boyuta, yani bizim boyutumuza geçen varlıklar var... buna bir çok kez şahit olmuştur zaten bu siteye üye olanlar... bazen durugörü bazen duruişiti şeklinde bir algı yaşamışlardır..
Benim kazı ile ilgili öngörüm şu... yer altında yaşayan bazı uygarlıklara ait tünel geçişleri bulunmuş olabilir.. siz sanıyorsunuzki bu dünyanın altında hiç kimse yaşamıyor... yaşadıklarına dahil sağlam argümanlar var.. efsaneye göre yer altında iki uygarlık yaşıyormuş.. bu uygarlıklardan biri agartalılarmış, birinoğullarıymış... bütün semavi dinlerin kökeninde bu adamlar varmıs.. Agartalılar geçmişte esenilerle bağlantı içindeymiş.. isada. musada, muhammedde esenilerle ilişki kurmuş... yani bir şekilde agartalılarla bağlantı kurmuş...
birde yerin altında şambalacılar varmış.. bunlara; belialinoğullları diyorlarmış.. bu varlıkların görevi; tüm dinleri ve manevi inançları sistematik bir şekilde yok etmekmiş.. tüm dinsiz felsefelerin arkasında belialinoğulları varmış.. Hatta kabili yoldan çıkartan ve insanlığın ilk ayrışmasını sağlayan, ilk suça bulaşmasını sağlayanlar bile bunlarmış.. şambalacılar.. belialinoğulları..
belial, şeytan, diablo, mastemo... bunlar hep aynı negatif bir gücü temsil ediyor.. bu gücün 20.yüzyılda imparatorluk kurduğunu ve sahneye çıktığını iddaa edenler var.. sovyet sosyalist cumhuriyetler birliği ve komünizm.. komunistlerin orak çekiç sembolünü kullanması çiftci kabili simgeliyor.. birde kırmızı rengi kullanmaları insanlığın aşağa inişini temsil ediyor.. insanlığın aşağa inişi ve maddeye gömülmesi kırmızı renkle temsil edilir diyenler var...
Hatta biraz daha ileri gidip; nuh tufanından öncede böyle bir materyalist, kabilist bir imparatorluk kurulmuştu diyenlerde var.. yani komünizmin kökeni nuh zamanlarına kadar gider diyen adamlar var.. bunlar basit iddaalar değil.. bunlar değerlendirilmesi gereken iddaalar..