Kral_Süleyman
Kayıtlı Üye
"Tepkilerimden ben sorumluyum"İçimde kocaman bi korku var. Paranoyalarım azıyor her gün daha fazla. Elinizde ışık hızıyla etki edecek birşey var mı? Gerçekten acil.
Not: cumartesi psikolog randevum var. Önermeyin.
Öfke kontrolü için de varmı?"Tepkilerimden ben sorumluyum"
Bu telkin beni rahatlatıyor ve bana rahatsızlık veren şeye daha uzaktan bakabilmemi sağlıyor.
Dilerim sizde de işe yarar.
Valla ben çoktan pes ettiğim için kimseye yardım da edecek durumda değilim işlerimin sürekli bozulmasından tut da benim eşcinsel olma ihtimalimden korkup spor salonundaki arkadaşlarım ile oturup 2 dakika konuşamadan mide bulantıları ve sıkılmalar gelmesinden çok yoruldum artık kaldı ki ben düpedüz kadınlardan hoşlanıyorum ki gel de anlat anlatabilirsen. Son dönemlerde Allah'tan hastalık istetme büyüleri çok korkunç gerçekten nereden aklına geldiyse artık pes ettirmeyi başardı. Kadın ruh hastası gibi taktı mı takıyor normal birisi değil başka çarem yok maalesef...
kardeşim kusura bakma rahatsız ediyorum senin olayın tam olarak ne ben kopuk kopuk okuduğum için anlamadımValla ben çoktan pes ettiğim için kimseye yardım da edecek durumda değilim işlerimin sürekli bozulmasından tut da benim eşcinsel olma ihtimalimden korkup spor salonundaki arkadaşlarım ile oturup 2 dakika konuşamadan mide bulantıları ve sıkılmalar gelmesinden çok yoruldum artık kaldı ki ben düpedüz kadınlardan hoşlanıyorum ki gel de anlat anlatabilirsen. Son dönemlerde Allah'tan hastalık istetme büyüleri çok korkunç gerçekten nereden aklına geldiyse artık pes ettirmeyi başardı. Kadın ruh hastası gibi taktı mı takıyor normal birisi değil başka çarem yok maalesef...
Bir kadın sürekli bağlama, delirtme, işlerimin bozulması için büyüler yapıp duruyor ne varsa...kardeşim kusura bakma rahatsız ediyorum senin olayın tam olarak ne ben kopuk kopuk okuduğum için anlamadım
YenerizÇini yenmemiz lazım.
Yendik çoktanYeneriz