"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sohbet Muhabbet

Benim bu konuya yaklaşımım farklı biraz.

"Enerji hırsızlığı" veya "enerji vampirliği" bana tamamen etik kavramlar olarak gelmiyor.
Herkes kendisine doğru akan enerjileri dilediği gibi kullanma hakkına sahiptir. Nereden, kimden, nasıl geldiğini sorgulayacak durumda olamıyoruz akış başladığında. Sadece akıyoruz. (Veya akamıyoruz)

Bir ortama girdiğimizde enerjimizi emen birini tespit ettiğimizde "hooop kardeşim bu kadar coşkulu ve neşeli olmaya hakkın yok, yarısını benim enerjimle yapıyorsun, kendine gel, benim enerjimle hareket etme" diyemeyeceğimize göre, enerjimize en baştan sahip çıkmanın yollarını aramamız gerekir.
Aynı şeylerden bahsetmiyoruz.
Kastettiğim bilinçli kasıtlı olarak enerji çalan fırsatçı asalaklar. Yani varlık gönderip, büyülerle, ritüellerle kanca atıp enerji çekenler. Yada seni bir şekilde aşağı çekip ruh halini bozup sömürenler. Ne yaptıklarının bilincinde bu yaratıklar ve bu çaldıkları enerjiyi kendi hayatları iyi olsun diye kullanıyorlar, şifalanmak, para, sevgili bulma şansını artırmak vb için.

Aynı şeylerden bahsetmiyoruz.
Kastettiğim bilinçli kasıtlı olarak enerji çalan fırsatçı asalaklar. Yani varlık gönderip, büyülerle, ritüellerle kanca atıp enerji çekenler. Yada seni bir şekilde aşağı çekip ruh halini bozup sömürenler. Ne yaptıklarının bilincinde bu yaratıklar ve bu çaldıkları enerjiyi kendi hayatları iyi olsun diye kullanıyorlar, şifalanmak, para, sevgili bulma şansını artırmak vb için.

Dediğin kadar varsa sana intikam hakkı doğar. Bunu zikir ile yapabilirsin. "El-Müntekim" esması tam bu dediğin durumlar için kullanılır. Zaten "Muntakim" kelimesi ile "intikam" kelimesi aynı kökten geliyor. Birinden alınacak intikamın artık iyice kefeyi doldurduysa ve senin varolma ve varlığını sürdürme hakkın tehlikeye girdiyse esmayı kullanabilirsin. Esmalar kendi tecelli alanları söz konusu olduğunda çok hızlı ve net bir tecelli sağlarlar çünkü denge unsuru olsun diye varlar. Bu esma ile Allah senin yerine intikam alır diye umulur. Hem de o kişiyi aynı durumlara veya aynı ruhani buhranlara sürükleyerek. Çünkü intikam kısas uygulanarak alınır ki adaletin simetrisi tanrısal geometri üzerinden kendi kendini ortaya koymaya devam etsin.

Son düzenleme:
Dediğin kadar varsa sana intikam hakkı doğar. Bunu zikir ile yapabilirsin. "El-Müntekim" esması tam bu dediğin durumlar için kullanılır. Zaten "Muntakim" kelimesi ile "intikam" kelimesi aynı kökten geliyor. Birinden alınacak intikamın artık iyice kefeyi doldurduysa ve senin varolma ve varlığını sürdürme hakkın tehlikeye girdiyse esmayı kullanabilirsin. Esmalar kendi tecelli alanları ve denge unsuru olsun diye varlar. Bu esma ile Allah senin yerine intikam alır diye umulur. Hem de aynı duruma o kişiyi sürükleyerek. Çünkü intikam kısas uygulanarak alınır ki adaletin simetrisi tezahür etsin.
Çok çok teşekkür ederim:) Alacaklarımı toplasam muhtemelen bana ikinci bir hayat hakkı doğar o kadar birikti yani.. ama tekrar dünyaya gelmek istemem. Mümkünse berbat olan hayatımı toparlasam yeterli benim için şimdilik :)

peki farklı bir korunma yolu denemedinizmi ?
Korunmaya çalışmaktan sıkıldım suçlu gibi.
Bir tane tulpasi olan astralde varlık kovalayan, varlıklarla anlaşma yapıp insanlardan enerji çalan, zengin olucam derken cinlerin maymunu olan sacma sapan tiplerden mi korkayım onlardan korkan onlar gibi olsun. Oğlak burcu boyun eğmez kimseye 😎

Korunmaya çalışmaktan sıkıldım suçlu gibi.
Bir tane tulpasi olan astralde varlık kovalayan, varlıklarla anlaşma yapıp insanlardan enerji çalan, zengin olucam derken cinlerin maymunu olan sacma sapan tiplerden mi korkayım onlardan korkan onlar gibi olsun. Oğlak burcu boyun eğmez kimseye 😎
benzer bir durum bendede var normalde açık olan çakralarım sağolsun kim yaptıysa kapanmış, korunmadan bende sıkıldım önerebiliceğin ileri seviye açma teknikleri varmı

Camiye sığınan yavrulu kediyi dışarı attıran cami hocası bi de pişkin pişkin konuşuyor sonra insanlar neden ateist oluyor.. Bi de ümmet mi bunlar savaş kargaşada sahip çıkılacak.. olmaz olsun böyle ümmet. Deccal gibiler.

benzer bir durum bendede var normalde açık olan çakralarım sağolsun kim yaptıysa kapanmış, korunmadan bende sıkıldım önerebiliceğin ileri seviye açma teknikleri varmı
Sadaka vermek,sokak hayvanları doyurmak bir nevi korunma yöntemidir. Hayatınızın içinde alışkanlık yaparsanız size dönüşü güzel olur.

Camiye sığınan yavrulu kediyi dışarı attıran cami hocası bi de pişkin pişkin konuşuyor sonra insanlar neden ateist oluyor.. Bi de ümmet mi bunlar savaş kargaşada sahip çıkılacak.. olmaz olsun böyle ümmet. Deccal gibiler.

Cami hocaları malesef maaşlı memurlar hatta arsa bekçileri haline geldiler artık. Ümmete ne katabilirim, nasıl örnek olabilirim diye bir kaygıları ve adanmışlıkları kalmadı. Bir çoğu bana göre müslüman bile değil, sadece profesyonel. Lawrence gibi. Hatta bazıları sosyal medyadan vaaz vere vere fenomenlik lezzetini ve narsist zevkleri de tatmaya başladılar.

Katledilen Diyerbakır'lı Ramazan Hoca imamların arkasında namaz kılmıyordu mesela. Hissiyat olarak kendinde saygı uyandırmayan, onlara tabi olmayacağı kişilerin kendine namazda imamlık yapmasını tanımıyordu.

Tabi sözüm meclisten dışarı. Okullarda idealist öğretmenler nasıl azaldıysa, camilerdeki idealist imamlar da aynı dejenerasyon dolayısı ile azaldı. Yahu ben eşcinselim, eşcinsel müslümanım diyen imam mi olur?. Ama o da oldu.

Geri