vivalavida
Kayıtlı Üye
Yazarken üstteki oldu. Bunu düşünmemiştim.: )))
Alttaki arkadaş da dertli. Her yerden hata fışkırıyor.
Ben de kullanirim sorun yok da, burada olduğunu kesin olarak bildiğim konulara ulaşamamak can sıkıcı.O kadar da değil. Ben bozuk ta kullanırım hiç te gocunmam. Savaş çıkacak zaten Trump bi yandan mıymıy ediyor.. Dünyada bu kadar dert varken..
İnsanlığın değerli hale gelebilmesi için en azından insanlar olarak tip-2 medeniyet seviyesine gelicek kadar gelişmiş olmamız gerekli bunun içinse ruhsal ve zihinsel sorunlarımızı halletmemiz lazım,bunu için ise bir projem var. Gizli mabet üyeleri olarak yeni bir paylaşım süreci başlatalım kesin bir şekilde sorunları halledebiliceğimiz şe yani cevaplanmamış yada az cevaplanmış konular yerine az olsun öz olsun . Şuanki sorum ise internette derin kaynak araması yapmama rağmen tam olarak bulamadığım obsedör varlıklarla ilgili, arkadaşım 3 yıldır bu sorunla uğraşıyor kız kardeşide bu durumdan çok rahatsız, bu durumu kesin bir şekilde bitirebilicek bir ritüel verirmisiniz, saygılarla...Bence bu sistem olmasaydı.İnsanlarin nefisleri terbiye olmayacaktı.Dünya gelip geçici bir yer.
İnsanlar yaratılış misyonlarınin farkında değiller bence.Dünya peşinde koşuyoruz elimize dünya da geçmiyor.
Mat rix diye bahsediyoruz hep sanal bir alemde yaşadığimizi bir rüya aleminde olduğumuzu.Adamlar bize sanal alem içinde yapay sanali yaşatıyorlar.Tek mutluluğumuz bunlara bağlı.Yaşamin ne kadar kutsal bir şey olduğunun.Doganin kâinatın alemlerin kendimizin ne kadar mükemmel yaratilginin farkında bile değiliz.
İnsan en büyük teknolojidir.
İnsanın yapay yaratimlari değil.
İnsana değer verilmeyen.Ama başka şeylerin değerli olduğu bir dünyadayiz.
Abdestli bir şekilde temiz mekanda buhurda yakarak (Kazhirin) ismi çokça zikir etmeye devam etsinler.Suleyman a.s hadiminin ismidir.Turbelerin manevî yerlerin koruyucularidir.Allah bazı esmalarina karşılık gelir bu ismi şerif.İnsanlığın değerli hale gelebilmesi için en azından insanlar olarak tip-2 medeniyet seviyesine gelicek kadar gelişmiş olmamız gerekli bunun içinse ruhsal ve zihinsel sorunlarımızı halletmemiz lazım,bunu için ise bir projem var. Gizli mabet üyeleri olarak yeni bir paylaşım süreci başlatalım kesin bir şekilde sorunları halledebiliceğimiz şe yani cevaplanmamış yada az cevaplanmış konular yerine az olsun öz olsun . Şuanki sorum ise internette derin kaynak araması yapmama rağmen tam olarak bulamadığım obsedör varlıklarla ilgili, arkadaşım 3 yıldır bu sorunla uğraşıyor kız kardeşide bu durumdan çok rahatsız, bu durumu kesin bir şekilde bitirebilicek bir ritüel verirmisiniz, saygılarla...
kazhirden kastınız nedir internette gözükmüyorAbdestli bir şekilde temiz mekanda buhurda yakarak (Kazhirin) ismi çokça zikir etmeye devam etsinler.Suleyman a.s hadiminin ismidir.Turbelerin manevî yerlerin koruyucularidir.Allah bazı esmalarina karşılık gelir bu ismi şerif.
Eğer bu isme devam ederlerse ona mussallat olan cinler cezalandırılir.Ve tassallutlarin korunmuş olursunuz.
Merhaba, açtığımız geçmiş konuları görme konusunda sıkıntı vardı ve bunu sayın Urum'a bildirmiştim. Google'da hatırladığınız konu başlığının sonuna gizlimabet yazarsanız ulaşabilirsiniz. Bahsettiğiniz konulara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. Sevgilerimle...Ben 2.kez yazmış olacağım ama geçmişteki konulara ulaşabilecek miyiz?Bu geçici bir süreç mi yoksa kalıcı olarak sitenin yeni düzeni bu mu?Bazı konu başlıkları o kadar güzeldi ki;o başlıkların altında hala sorular soruluyor,katılan her yeni arkadaşımızla da farklı açılardan tartışıp değişik cevaplar aldığımız oluyordu..Şimdi aynı başlıkları tekrar açmak zor olacak ya da sürekli paylaşım yaptığımız ''Kitap Alıntıları''ve ''İngilizce Paylaşımlar''vardı...Kusura bakmayın ,şaşkınım biraz...
Çok teşekkürler cevapladığınız için...Yukarıdaki 2 konu o anda aklıma geldiği için yazdım,daha aklıma gelmeyen bir sürü konu başlığı var ama googledan ulaşırım aklıma gelirse de paylaşım yapamayız artık sanırım...Düzeltilmesini diliyorum...Sorunu bildirdiğiniz için de ok mutlu oldum,iyi ki varsınız...Merhaba, açtığımız geçmiş konuları görme konusunda sıkıntı vardı ve bunu sayın Urum'a bildirmiştim. Google'da hatırladığınız konu başlığının sonuna gizlimabet yazarsanız ulaşabilirsiniz. Bahsettiğiniz konulara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. Sevgilerimle...
Her Konuda İngilizce Güzel Sözler Paylaşımı
Kitap Alıntıları
Bana mı söylediniz bilmiyorum ama. Cevaplamak gerekirse Atatürk siyaset üstü bir şahsiyet şahsi görüşüm.hem siyaset hem metafizik ?
Biraz da kendi görüşümü araya serpiştireyim, akıllı adam (günümüz için diyorum) siyasetle uğraşmaz, siyasetçilerin de peşinden gitmez.Bana mı söylediniz bilmiyorum ama. Cevaplamak gerekirse Atatürk siyaset üstü bir şahsiyet şahsi görüşüm.
Siyasetin ve siyasetçilerin hiçbirisini desteklemeye gerek yok bunun için. Ki öyle bir durumda forumdan şutlanmanız garanti.
Metafizikle ilgisi yok zaten ,Atatürkün bir sözünü paylaştım ve gayet güzel oturdu bugün için.
Biraz da kendi görüşümü araya serpiştireyim, akıllı adam (günümüz için diyorum) siyasetle uğraşmaz, siyasetçilerin de peşinden gitmez.
Yapacağı tek bir şey olur, o da değer katmak bu ülkeye(maddi ve manevi). Çünkü hepimiz aynı gemideyiz, batarsa bu gemi herkes batacak(sadece ekonomi değil, her şey için geçerli dediklerim).
Atatürk'ün herkesi tek çatı altında toplaması da güzel bir örnek. Okumamız gerekiyor; tarihi,gerçekleri . Yoksa etrafımız akbabalarla çevrili.Bunun bilincinde olmamız gerekiyor.
baya uzattım galiba, umarım anlatabilmişimdir.
Avrupanın bizi GERÇEKTEN kıskanacağı günleri yaşamamız dileğiyle.