Elnora_alila
Elit Üye
Benim de aynı. Kabus gibi..Vallahi benim harita allak bullak gibi hissediyorum.Kiyameti alameti gibi mübarek.
Benim de aynı. Kabus gibi..Vallahi benim harita allak bullak gibi hissediyorum.Kiyameti alameti gibi mübarek.
Göremiyorum diyorum.
Çok ayıp etmiş, erkeğin yaşı mı olurmuşBi keresinde bana itiraf et yaşlanıyorsun demiştin hatırladın mı ?
Bi keresinde bana itiraf et yaşlanıyorsun demiştin hatırladın mı ?
İleri görüşlülüğümü ayakta alkışla lütfen.Benjamin Button sendromun yoksa ve ben senden hızlı yaşlanıyorsam bunun tek bir sebebi olabilir : Retro'ya yaşlı dediğim için içten bir beddua yemiş olabilirim. Sonuçta doğru bir şey söylediğim için Karma yaratmış olamam. Kesin beddua. Adını anar anmaz beddua kokusu alıyorum.. Tıpkı Bulgar tarlalarında kurtlanmış bir elma gibi..![]()
Bedduayı yediğim konusunda öngörüde bile bulundum. Bknz :
İleri görüşlülüğümü ayakta alkışla lütfen.
Sivas deyince malum bir şahıs aklıma geldi. Tehlike çanları.
medyummu tam emin olamadım bir iki video seyrettim bişey dedi mantıklı geldi kelimeyi ne kadar söylersen enerji yüklersin mantıklı geldi enerji uzmanımı acaba
Ben hipermetrop astigmatOri, yazılar mı küçülmüş benim astigmat mı yükselmiş anlayamadım. Okumak için bilgisayar ile bütün oluyorum.
Benzer işler :
Ekli dosyayı görüntüle 4174
Medyum olduğunu söylüyor.Ama tanımıyorum ben video hoşuma gitti o yüzden paylaştım.medyummu tam emin olamadım bir iki video seyrettim bişey dedi mantıklı geldi kelimeyi ne kadar söylersen enerji yüklersin mantıklı geldi enerji uzmanımı acaba
O kadar nitelikli birisi havassı ne yapsın, kendi işini yapar yada kurumsal bir firmada güzel paralara çalışır.elektromanyetik,fizik ve bilgisayar mühendisliğine hakim havas alimi lazım
Bunlar hep ; Merkür, Satürn, Uranüs ve Neptün yüzünden. Dördü de Retro.Gizli Retro Elnora.
o kadar yetkinliğe gitsin nasa da çalışsın ezoterik işlerle uğraşmaz mantık adamı rasyonel çünküelektromanyetik,fizik ve bilgisayar mühendisliğine hakim havas alimi lazım
Cübbeli Tesla arıyor arkadaşo kadar yetkinliğe gitsin nasa da çalışsın ezoterik işlerle uğraşmaz mantık adamı rasyonel çünkü
Bunlar hep ; Merkür, Satürn, Uranüs ve Neptün yüzünden. Dördü de Retro.
Onun aslı söyle değil mi?Soğuğa sormuşlar memleketin nere diye. Aslen Erzurum ama dinlenmek için Sivasa gidiyorum demiş.