Aynı saatte aynı sembolü görmemiz.....Sabah bende buna uyandım 5 gibi yanlış hatırlamıyosam. 4-5 yaşlarında bi erkek çocuk kapri pantolon açık yeşil turuncu t-shirt ve taş rengi sandaletleri vardı. Esmer bi çocuk
Aynı saatte aynı sembolü görmemiz.....Sabah bende buna uyandım 5 gibi yanlış hatırlamıyosam. 4-5 yaşlarında bi erkek çocuk kapri pantolon açık yeşil turuncu t-shirt ve taş rengi sandaletleri vardı. Esmer bi çocuk
Erkek çocuk sanki yaygın bi sembolAynı saatte aynı sembolü görmemiz.....
Benimki duyarsa kesin koşa koşa gider daha etkili bağlamalar öğrenmek içinTabi tabi uygulamalı öğretirler bütün kara büyüleri birbirlerine, yarısı delirmiş diğer yarısı da musallatlı döner miss gibi ortam işte yedirme içirmeli her türlü büyüyü denerler birbirlerinin üstünde
Ben bu siteden birilerine yolda denk gelsem yolumu değiştiririm birkaç kişi haricinde. Sonra uğraş dur musallat büyü filan gerek yok yani.
Ben forumun egregorundan kaynakli olduğunu düşünüyorum.Erkek çocuk sanki yaygın bi sembol![]()
ruhları. Kazara ölen bazı kişiler filimdeki gibi, olduğunu anlamayıp kabullenmeyebilirler. Ve ruhları insanların arasında dolaşır. İntahar vakkalarin zaten cezası budur. Ya intahar yerinde bulunurlar, ya mezarlık.Merhaba, 6.His filmini izlemiş olanlara fikirlerini sormak istiyorum. Sizce filmde çocuğun gördüğü ölüler, ölmüş olan kişilerin ruhları mı yoksa ölmeden önce bıraktıkları enerjisel izler mi? Kişisel fikrim ikisi de olabileceği yönünde. Çünkü o eski mekânda çok önceden asılan kişileri görüyor ki ben buradan onların orada bıraktıkları enerjisel izleri gördüğünü düşünüyorum. Diğer taraftan filmin sonuna doğru kazada ölen kadını gördüğü için de ölen kişilerin ruhlarını görebildiği sonucunu çıkarıyorum. Siz ne dersiniz?
İçimde kalmasın bu tarz işler için şehir uygun değil.Az bir kan ile aktive büyüler yapanlar olmasına rağmen telefonu şarja takma gibi durumlar absürt uyumsuz kaçıyor.ruhları. Kazara ölen bazı kişiler filimdeki gibi, olduğunu anlamayıp kabullenmeyebilirler. Ve ruhları insanların arasında dolaşır. İntahar vakkalarin zaten cezası budur. Ya intahar yerinde bulunurlar, ya mezarlık.
7-8 aydır benimkini düşünüyorum ama ısrarla tık yok sayın Ori.Bu yıl insanların telepatik özelliklerinin tavana vurduğu yıllardan biri. O yüzden kimi düşünüyorsanız dikkat edin. Sonra telefonunuz çalmasın.
Hala o erife benimki diyorsunuz... Eskisini kalbinizden def etmeyince yenisine yer yok.7-8 aydır benimkini düşünüyorum ama ısrarla tık yok sayın Ori.
Benim işler öyle ilerlemiyor işte ben daha bi kaç ay daha beklicem içimde soğutucam uzun bi süre bşy hissetmicem hatırlamıcam sonra yenisi gelirse onu da bi kaç değerlendirmeye alıcam böyle böyle 29 oldum çok zor anlıyor musunHala o erife benimki diyorsunuz... Eskisini kalbinizden def etmeyince yenisine yer yok.
Bağlamayı kafasına koymuş belli kiHala o erife benimki diyorsunuz... Eskisini kalbinizden def etmeyince yenisine yer yok.
Öyle olsa yanımda olurdu beklemezdimBağlamayı kafasına koymuş belli ki![]()
Bazen başkaları da bunu yapıyor. Çevrende bu işlerle ilgilenen art niyetli biri var mı?Ben de benim rüyama gireni düşünüyorum. Cidden ihtimali olsa büyü yaptı bana diyeceğim. Sabahtan gece uyuyasıya kadar insan iki dakika çıkmaz mı birinin aklından, inanılmaz. Durduk yere bir rüya vesilesi ile kendimi aşık ettim sanırım...
Doğrudan iletişimde olduğum bu işlerle ilgilenen biri yok. Dolaylı yoldan var ama o da böyle bir niyet güder mi emin değilim. Peki bu dediğiniz şeyi karşı tarafı hiç tanımadan yapabilir mi? Yani sadece beni tanıyor olması yeterli miBazen başkaları da bunu yapıyor. Çevrende bu işlerle ilgilenen art niyetli biri var mı?
Evet katılıyorum başkalarını bir araya getirmek için de büyü yapanlar var çeşitli sebeplerle. Artırıyorum bu kişi çevresinden de olmayabilir.Bazen başkaları da bunu yapıyor. Çevrende bu işlerle ilgilenen art niyetli biri var mı?
Bence sizi tanıması yeterli kanalınızdan bilgi çalıp yapar. En uygun aday kimse ona bağlama yapar. O erkek zaten sizinle ilgileniyordu öyle değil mi yani tek taraflı bir bağlama. Bunu yapan kişi çevrenizden olmayabilir onun çevresinden olabilir ona yardım etmek isteyen birisi, yada başka bir erkekle ilgileniyorsanız o erkekle ilgilenen başka bir kadın da sizi aradan çıkarmak için bu adamı yem yapar. Ki bu daha büyük bir ihtimalDoğrudan iletişimde olduğum bu işlerle ilgilenen biri yok. Dolaylı yoldan var ama o da böyle bir niyet güder mi emin değilim. Peki bu dediğiniz şeyi karşı tarafı hiç tanımadan yapabilir mi? Yani sadece beni tanıyor olması yeterli mi
Evet normalde o erkeğin sizden hoşlandıģını hissettiniz mi hic? Ya da tanıdığınız, sıkça konuştuğunuz biri mi. Bilinçaltınızda normalde nasıl bir yer kaplıyordu acabaO erkek zaten sizinle ilgileniyordu öyle değil mi yani tek taraflı bir bağlama.
Ya da sizi direkt o erkeğe aşık etmeye çalışır ki bunda da dolaylı bir enerji yolu döşüyordur bence.Bunu yapan kişi çevrenizden olmayabilir onun çevresinden olabilir ona yardım etmek isteyen birisi, yada başka bir erkekle ilgileniyorsanız o erkekle ilgilenen başka bir kadın da sizi aradan çıkarmak için bu adamı yem yapar. Ki bu daha büyük bir ihtimal![]()