Sıyıran'ın Vakte Girişine Kadar

@Merdut gerçekten komiksin. Gidip o sitelere girip bi şeyler oluşturup şu site tarihindeki tek tutarlı öngörüleri yazan kişinin karşına bişeyler yazip dalga geçme çaban bile bu konuyu ne kadar önemsedigini zaten gösteriyor... Sadece bu yok @sin valor daha önce kitlesel resetlerle ilgili yazdigi kehanetler yüzünden bu siteye üye oldum ben. Böyle boş beleş atışlarla daga geçenler için degil

@sin valor Serçe semboliz mi ile bunu israile bagladigi acik, hz süleymanın serçe tarafindan tehdit edilmesi ve serçenin sembolik olarak uzun bir üzüntü ve ızdıraptan sonra gelen bir zafer sembolü olup aynı zamanda Isa'nın çarmıha gerildigin sırada etraftaki tek kuşun serçe oldugu söyleniyor
Bu bence agır bir gol dü. @Merdut Istanbulda kilise açıldı, filistinde kilise bombalandı. Sin valor telsis camiasına odaklanmamızı istemiş bence açık açık. Simdi canli canlı abd başkaninin ne diyecegini dinlemek zorunda kaldim korkumdan. Kendinize gelin

@Merdut gerçekten komiksin. Gidip o sitelere girip bi şeyler oluşturup şu site tarihindeki tek tutarlı öngörüleri yazan kişinin karşına bişeyler yazip dalga geçme çaban bile bu konuyu ne kadar önemsedigini zaten gösteriyor... Sadece bu yok @sin valor daha önce kitlesel resetlerle ilgili yazdigi kehanetler yüzünden bu siteye üye oldum ben. Böyle boş beleş atışlarla daga geçenler için degil
Bu bence agır bir gol dü. @Merdut Istanbulda kilise açıldı, filistinde kilise bombalandı. Sin valor telsis camiasına odaklanmamızı istemiş bence açık açık. Simdi canli canlı abd başkaninin ne diyecegini dinlemek zorunda kaldim korkumdan. Kendinize gelin

(y)

2030-31 diyor. Savaş daha erken olur sanıyordum.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 5 ili birbirine bağlayacak hızlı tren projesi için çalışmalara başladı. Kayseri-Nevşehir-Aksaray-Konya-Antalya illerini kapsayan tren yolu, Kayseri-Antalya arasını 2 saat 45 dakikaya düşürecek.

Kasım ayında başlıyor

Projenin Antalya-Konya kısmının 2024 yılında başlayıp 2030 yılında tamamlanması planlanıyor. Konya-Aksaray arasındaki bölümün 2031 yılında bitirilmesi hesaplanırken, Aksaray-Kayseri kısmının 2031 yılında başlayıp, 2037 yılında tamamlanması hedefleniyor.

2030-31 diyor. Savaş daha erken olur sanıyordum.
Savaşın tarihi için Türkiye de açılacak bir tren hattının ismini vermiş. Buradan savaşın konumunu çıkarmak zor ama konumu tespit edebilmemiz için farklı bir şifre de verebilirdi. Savaşın konumu muhtemelen ülkemiz, cidden ürkütücü

Savaşın tarihi için Türkiye de açılacak bir tren hattının ismini vermiş. Buradan savaşın konumunu çıkarmak zor ama konumu tespit edebilmemiz için farklı bir şifre de verebilirdi. Savaşın konumu muhtemelen ülkemiz, cidden ürkütücü
Evet tamamlandığında başlayacak diyor. 6-7 yıl uzun bir süre.

Geri