Azoth
Kayıtlı Üye
Anular iyiliği ve uyanışı simgelemiyor aslında. Onlar hep müdahaleci bir konumda adem soyunun köleliğini istiyor. Adem-Havva-Şeytan cennetten çıkarıldığında dünyaya yani ademi merkez alan dünyaya indirildiler. Topraktan yaratılan toprağa indiğinde görünür oluyordu zaten. Fakat şeytan bu elementten yani topraktan olmadığından cisimleşemiyordu. Bu yüzden yıldız kapılarından geçirilmeleri gerekiyordu ki doğrudan cisimleşebilsin. Toprağın üzerinde boyut farkından dolayı bedenleşemedi. Onu görünür yapmak için tarafları yollar aradı hep geçitler yapıldı fakat engellendiler. Bir bir kapılar mühürlenerek kapatıldı işlevsiz hale getirildi. Allen kuşağı çekildi leylerdeki kapılar kapatıldı.Gelecek olan anular iyiliği uyanışı simgelemiyormu?Kötünün hükmü bitiyor bana göre o yüzden bu çırpınışları onlar gelene kadar kendinden olmayanları ortadan kaldırıp sadece biz varız demek istiyorlar gibi geliyor açıkçası tabiki herkezi kendileri ortadan kaldıramayacak.Kutuplar yer değiştirirken doğal afetlerin şiddeti geri kalan çoğunluğu silip atacaktır.
Sürekli kıyı kesimlerden bahsetmeniz anlaşır oldu bana göre; bunlar müsilajı kıyı ormanlarının yanışını açıklıyor 2026 neyi bekleyelim bu durumda?23 Mart 2021 de post atmıştım aslında. Mısır firavunlarının altın geçişi 3 nisan 2021'den önce
22/ 23 Mart 2021 de Neptün'ün sac ayağa girmesiyle işaretlendi. Poseidonun yükselişi vardı bu tarihte. Ayinlerde silsilenin devamı. Asıl ayin Tr'nin göbeğinde yapılacak/yapıldı...