Şirin ve sempatik Görünmek İçin Enokyan Dili (Melek Dili)

Peki bu şeytandan mı yardım istiyor yoksa iyi varlıklardan mı ? Enokyan genelde şeytana yakarışlarda kullanılıyorda.

Teşekürler.

İyi varlık değil, adı melek olmasına rağmen meleklerle ilgisi olmadığı o zamanın şartları gereği bu ismin verildiği ve bir sürü detay bu bir dizi enokyan yazılarına ait mesajların altındaki yorumlarda bulunmaktadır.

Ya arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum aslında bildiğim birçok bilgi var fakat bu konuyu ilk defa görüyorum. Şimdi ben bunları okursam sempatik ve şirin mi olacağım ? Bu bilgiler kuran-ı kerimde geçiyor mu ve güvenlimi ? Yani kuran-ı kerimde olumlu yazan bir bilgi kötü olmayacağına göre bende deneyebilirim ama dediğim gibi bana enochian'ın ne olduğunu ve bu sistemi uygularsam bana bir zararı olabilir mi merak ediyorum. Teşekkürler.

Ya arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum aslında bildiğim birçok bilgi var fakat bu konuyu ilk defa görüyorum. Şimdi ben bunları okursam sempatik ve şirin mi olacağım ? Bu bilgiler kuran-ı kerimde geçiyor mu ve güvenlimi ? Yani kuran-ı kerimde olumlu yazan bir bilgi kötü olmayacağına göre bende deneyebilirim ama dediğim gibi bana enochian'ın ne olduğunu ve bu sistemi uygularsam bana bir zararı olabilir mi merak ediyorum. Teşekkürler.

Yeni üyeler konuları okumadan soru sorunca bu tip durumlar ortaya çıkıyor. Enokyan ile ilgili sitedeki tüm yazılanları okuyun önce, sorularınızın cevabını zaten bulacaksınız.
Ayrıca enokyan ile Kuran bağlantısını sormanız konu hakkında acilen bilgi sahibi olmanızı gerektiriyor. Yoksa böyle bir şeyi değil sormak aklınızdan bile geçirmezdiniz.

Eğer Müslüman iseniz, Enokyan dili kullanamazsınız. Çünkü Enokyan dili Demonların ve Şeytan'ın dilidir. Enokyan dilini kullanarak Şeytan'dan yardım istersiniz. Ayrıca yeniyseniz ve daha önce majiyle ilgilenmemiş iseniz, bu dili kullanmaya kalkışmayın. Enokyan dili doğru kullanılmadığı takdirde başa büyük dertler açabilir.
Ayrıca melek dili diyerek iyi bir dil sananlar da var, iyi melekler evrenseldir, özel bir dil kullanmazlar.Bunu da aklınızdan çıkarmayın.

her cümlenin sonundamı IAIDA diyoruz yoksa sadece sonundamı ve başlardaki büyük harfleri daha vurgulayarakmı söylüyoruz

Dün bu duayı hem ilk yazıldığı gibi hemde daha sonra bir arkadaşın düzelttiği şekilde okudum.Hay okumaz olaydım!!!Bilgisayarın başından öyle bir kalkışım vardıki sanki bir anda çöktüm 90 yaşında gibiydim:offtopic: ayakta duracak mecalim kalmamıştı gidip yattım biraz uyudum uyandığımda hala yorgun ve bitkindim mutsuz umutsuz konuşmaya mecali olmayan biri oldum çıktım...Arkadaşım misafirliğe geldi bana onunla her zamanki gibi konuştuk sohbet ettik belli etmedim ama bir an evvel gitsin diye içimden dualar ettim ayrıca arkadaşıma hiçte şirinmişim yada sevimliymişim gibi gelmedim hatta bir ara halime bakarak azarladı bile beni :boat:...Daha sonra aklıma geldi içeri geçtim Ayetel Kürsi,Nas, Felak okudum kendime okuduktan sonra yavaş yavaş rahatladım enerjim yerine geldi:) ve öyle dengesizleştiki şuan sabahın 5 i ve ben hala ayaktayım...Akıllı olun benim gibi bilipbilmediğiniz duaları okumayın hem ruh sağlığınız hem beden sağlığınız hemde Allah korusun imanınız yok olur...Allah bir kulunu severse onu herkese sevdirir...

ise yariyor ama hep saplarin oldugu mekanda kaldim ve hayatimda ilk defa bir adam gelip bana kampliman yapti :(

haftaya isyerinde deniycem

Dün bu duayı hem ilk yazıldığı gibi hemde daha sonra bir arkadaşın düzelttiği şekilde okudum.Hay okumaz olaydım!!!Bilgisayarın başından öyle bir kalkışım vardıki sanki bir anda çöktüm 90 yaşında gibiydim:eek:fftopic: ayakta duracak mecalim kalmamıştı gidip yattım biraz uyudum uyandığımda hala yorgun ve bitkindim mutsuz umutsuz konuşmaya mecali olmayan biri oldum çıktım...Arkadaşım misafirliğe geldi bana onunla her zamanki gibi konuştuk sohbet ettik belli etmedim ama bir an evvel gitsin diye içimden dualar ettim ayrıca arkadaşıma hiçte şirinmişim yada sevimliymişim gibi gelmedim hatta bir ara halime bakarak azarladı bile beni :boat:...Daha sonra aklıma geldi içeri geçtim Ayetel Kürsi,Nas, Felak okudum kendime okuduktan sonra yavaş yavaş rahatladım enerjim yerine geldi:) ve öyle dengesizleştiki şuan sabahın 5 i ve ben hala ayaktayım...Akıllı olun benim gibi bilipbilmediğiniz duaları okumayın hem ruh sağlığınız hem beden sağlığınız hemde Allah korusun imanınız yok olur...Allah bir kulunu severse onu herkese sevdirir...
Bu tarz mesajlari görünce benim tüm cakralarim kapali galiba diye düşünüyorum ben de okudum hicbir iyi kötü etki görmedim dümdüz net stabil her sey aynı ?

Geri