Dün bu duayı hem ilk yazıldığı gibi hemde daha sonra bir arkadaşın düzelttiği şekilde okudum.Hay okumaz olaydım!!!Bilgisayarın başından öyle bir kalkışım vardıki sanki bir anda çöktüm 90 yaşında gibiydim
fftopic: ayakta duracak mecalim kalmamıştı gidip yattım biraz uyudum uyandığımda hala yorgun ve bitkindim mutsuz umutsuz konuşmaya mecali olmayan biri oldum çıktım...Arkadaşım misafirliğe geldi bana onunla her zamanki gibi konuştuk sohbet ettik belli etmedim ama bir an evvel gitsin diye içimden dualar ettim ayrıca arkadaşıma hiçte şirinmişim yada sevimliymişim gibi gelmedim hatta bir ara halime bakarak azarladı bile beni :boat:...Daha sonra aklıma geldi içeri geçtim Ayetel Kürsi,Nas, Felak okudum kendime okuduktan sonra yavaş yavaş rahatladım enerjim yerine geldi
ve öyle dengesizleştiki şuan sabahın 5 i ve ben hala ayaktayım...Akıllı olun benim gibi bilipbilmediğiniz duaları okumayın hem ruh sağlığınız hem beden sağlığınız hemde Allah korusun imanınız yok olur...Allah bir kulunu severse onu herkese sevdirir...