Şirin ve sempatik Görünmek İçin Enokyan Dili (Melek Dili)

IIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIIDDAAAAAAAAAAAAAAA şeklinde vurgulu ve olabildiğince harfleri titreterek okuyacaksınız.Ayrıca bir çok kez aynı soru sorulmuş lütfen önceki cevapları okumadan soru sormayalım.Sayfaların yarısı aynı soruyla doluyor.

bi arkadaş sormuş ama cevabı yok yorumlarda bu sözlerde cin vs .çağrışımları varmı.lütfen açıklayın..

slm.. bisey sorcam bu büyü felan mi? yani seytanla bisey degil ins.
Cvp veriseniz cok sevinirim cünki bende uygulamak istiorum sagolun :)

yaaa lütfen cevap verin.bu melek dilinde herhangi doğa üstü varlıkla temasa geçilmiyor umarım.bunu daha önce bi çalışma yapmamış birisi okuyabilirmi bi varlığın bulaşması söz konusu değildir işallah.?

Galiba oluyor, işe yarıyor...
Ben bir tehlikesini görmedim, açıkçası, şimdilik. Göreceğimi de zannetmiyorum.

Enokyan dilindeki duaları okuduğumda başıma felaket ağrılar giriyor...

Arkadaşlar Enokyan dilinin ne olduğu ve kimlerin kullanabileceği konusunda ciddi eksikleriniz var. Detaylı araştırma yapmanızı tavsiye ederim.

Enokyan dilini kullandığınız an varlıklar devreye girer. Bu dilin vibrasyonu özellikle bu varlıklar tarafından seçilen bir vibrasyon olduğu için elbette varlıksal bir çalışmaya dönüşür.

vallha zaten ben birinden kurtulmaya çalışıyorum, bu uygulamayla dahada artıcaksa eksik olsun..bilinçli hareket etmekden yanayım..

Geri