Şifa Çalışmasına Başvuru Hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Elfangel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Başvurumu yaptım açıklamaları da okudum. Umarım güzel bir deneyim olur....

:Angel_anim::Angel_anim::Angel_anim::Angel_anim::Angel_anim::Angel_anim::Angel_anim::Angel_anim::Angel_anim::Angel_anim::Angel_anim::Angel_anim::Angel_anim::Angel_anim::Angel_anim:

Eğer tüm yazılanları okuyup, şifaya hazırsanız vede yatacaksanız, bana hemen bilgilerinizi yollayın. Ama eğer okuduysanız ve istiyorsanız çok çabuk davranmanız gerekiyor.
isminiz, anne isminiz ve yaşadığınız şehir.
Yada haftaya perşembe saat 21.30 dan önce her hangi bir gün bilgilerinizi dilberhalaya yollayın.

Eğer tüm yazılanları okuyup, şifaya hazırsanız vede yatacaksanız, bana hemen bilgilerinizi yollayın. Ama eğer okuduysanız ve istiyorsanız çok çabuk davranmanız gerekiyor.
isminiz, anne isminiz ve yaşadığınız şehir.
Yada haftaya perşembe saat 21.30 dan önce her hangi bir gün bilgilerinizi dilberhalaya yollayın.

Bana diyorsanız haftaya katılıcam....teşekkür ederim

Tamam, isterseniz dilberhala'ya haftaya olacak şifa için bilgilerinizi şimdi bile yollayabilirsiniz.

Tamam, isterseniz dilberhala'ya haftaya olacak şifa için bilgilerinizi şimdi bile yollayabilirsiniz.

Tamam biraz daha bilgi ediniyim nasıl yapmam gerektiğini tam olarakak bilmiyorum daha doğrusu nerde ne yapmam gerektiğini bosuna atıp da katılmamazlık yapmamak için..

Yaşadığım şehri,adımı ve anne adımı dilberhalaya şifa çalışması bağlığında gönderdim yanlız tarihi yazmamışım sorun olurmu acaba ? Önümüzdeki perşembe yapılana katılmak istiyorum.

Bir haftalık mesajlar dikkate alınıyor zaten, eskileri siliniyor. Perşembe akşamı hazır bulunun, size şifa verilecektir.

Cevap biraz geç oldu, kusura bakmayın. Ancak ilk sayfadan itibaren okusaydınız, gerekli bilgiyi edinebilirdiniz. Eğer hala göndermediyseniz, ancak haftaya katılabilirsiniz. Çünkü son başvuru 21:30 a kadardı. Mesaj bilgileri dilberhala ya yollanıyor, ancak ilk sayfadan itibaren okuyup gerekli bilgileri edininiz. Enerji okulu- Şifa çalışması başlığındaki çalışmayla ilgili konuları okuyunuz.

Dilberhala ya nasıl ulaşabilirim? :S

Sağ üstten bildirimleriniz -> özel mesaj kutusu -> yeni özel mesaj gönder (sol taraftaki menüde) e tıklıyorsunuz. Alıcı kısmına dilberhala, başlık kısmına örneğin 20/03/2012 Şifa Çalışması, mesaj içeriğine de sadece adınızı, anne adınızı ve yaşadığınız şehri yazıyorsunuz. Böylece çalışmaya alınmış oluyorsunuz, size yanıt gelmiyor.

Buraya değil Dilberhala ya özel mesaj olarak göndereceksiniz.Ayrıca iyiliğiniz için kişisel bilgilerinizi form da paylaşmayınız lütfen.

Geri