cibabu
Kayıtlı Üye
Arkadaşlarımız için olabilirmi peki? Birkaç arkadaşım varda istiyorlar işte.
Evet arkadaşlarınız da katılabilir.Siz onların yerine gerekli bilgileri Dilberhala'ya mesajla gönderebilirsiniz.
Arkadaşlarımız için olabilirmi peki? Birkaç arkadaşım varda istiyorlar işte.
Daha önce bir arkadaşımla katılmıştık şimdi üç arkadaşım daha istiyo katılmak. Sayının fazla olması mümkünmü?
Ben her hafta katlıyorum, böyle giderse ölümsüz olurum
Her hafta katılarak enerjini arttırır, yaşam kalitenizi yükseltir, kişisel yolculuğunuzda yol alırsınız. Ancak tabii ki kimseye ölümsüzlük vaad edilmiyor. Şifanız çok, yolculuğunuzda önünüz açık olsun.
Of ya katılmayı istiyorumda bizimkiler 12-1 de yatıyor baykuşlar ya Elbet birgün katılacağım.
Sayın Embriyo konsantre açısından dedim ama katılmak istiyorum. Bilgilerimi atıp düzeni ayarlayacağım. Teşekkürler.
Beğendiğimiz hafif bir müzik açmamızın sakıncası var mıdır?
Arkadaşlar çok az vakit kaldı.
Arkadaşlar bu başlığa şimdi bakıyorum. dilberhala isimli üyenin adını nerden bulup özel mesaj atacağım? Çünkü bu nick te birinin yazısına rastlamadım forumda(yeni sayılırım forumda) Bir de bu çalışma hem ruhsal hem de bedensel şifayı mı içeriyor. Ayağımı kırdım da geçen pazar günü. Katılmalı mıyım? Engel teşkil eder mi bu durum?
Arkadaşlar bu başlığa şimdi bakıyorum. dilberhala isimli üyenin adını nerden bulup özel mesaj atacağım? Çünkü bu nick te birinin yazısına rastlamadım forumda(yeni sayılırım forumda) Bir de bu çalışma hem ruhsal hem de bedensel şifayı mı içeriyor. Ayağımı kırdım da geçen pazar günü. Katılmalı mıyım? Engel teşkil eder mi bu durum?