odaya biranda doldu koku yatakodama apartmandan koku gelemez en uçta... Bir sorum daha olacak.. Şöyle okumuştum astral seyahat esnasında yönetici kişi seyehat edilen boyutu diğer kötü varlıklardan temizlermiş ki diğer transtaki kişilere zararları dokunmasın diye. Şimdi benim gerçekten geniş bir bilgim yok sizler bu konunun uzmanlarısınız o sebeple ve bilmediğimden soruyorum yanlış anlaşılmasın lütfen. Acaba şifa enerjisi yollarkende şifacılar böyle bir kanalmı kullanıyorlar oluşturuyorlar..
İlahi şifa enerjisi,
ilahi melekler kanalıyla ve yardımıyla yollanır.
Tamamen niyetinizin saflığı, pozitifliği önemlidir.
Astral seyehatte kişilerin astral aleme girişi söz konusudur. Şifada ise kişi bir yere gitmez, şifa ona gönderilir. Negatif bir etki veya varlık şifayı alan için söz konusu değildir, ancak asıl şifacıya karşıdakinin hastalığı veya negatif varlıkların tehdidi söz konusudur. Ama şifacılar korunma yöntemlerini bilir ve önlemlerini alırlar.
Ayrıca bir çok kere belirttiğimiz, bizler şifa yapmak için niyet eder, çalışırız. Ancak asıl şifayı yapan şifayı alan kişidir. Şifalanmaya niyet ettiğiniz anda bizlerin kanal olduğu ilahi şifa enerjisi bedeninize akar.
Koku aldığınızda hemen varlıklarla ilişkilendirmemenizi öneririm. Bazen girilen ortamlardan da oranın negatif veya pozitif olduğunu anlamamıza yarayacak kokular alırız. Ya da bir koku veya damağımızda oluşan bir tat, eskide kalmış bir olay veya kişinin hafızamızda bıraktığı izi olabilir.
Aldığınız duman kokusunun sebebini biraz zihninizi yoklarsanız belki kendi içinizde cevabı yaşamınızdan bulabilirsiniz.
Sayın JUNGFRAU, manevi güç ve farkındalığa niyet etmeniz de çok iyi olmuş. Sonuçta ruhumuzun,zihnimizin, maneviyatımızın da şifaya ihtiyacı var.
İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederiz