Dün ilk defa katıldığım şifa çalışması benim için çok özeldi.
İlk önce alnımın sağ tarafından oldukça büyük bir ağrı girdi. Ve tüm alnıma yayıldı. Başımın içinde dolaştı sanki birşeyler. Beynimin içinde ...
Bunu beni üzen anılar ve düşünceler temizleniyor şeklinde yorumladım.
Kendimi hiç sıkmadım herşeyi oluruna bıraktım. O ağrının çalışma bitince geçeceğini düşündüm ( çalışma bitince gerçekten de geçti ) .
İlk başlangıçta kalbim hızla çarpıyordu ne kadar nefes çalışması yapmış olsamda ama kısa bir süre sonra kalbimin çarpmasını hissetmez oldum.
Sonra ilk önce sağ, sonra sol ayak parmaklarımdan kıvılcım gibi birşeyler girmeye başladı. Sol ayağımdaki dizime doğru ilerlerken sağda ayak bileğimde kaldı.
Çocukken sağ ayak bileğim kötü halde kırılmıştı
Arada bir hisler bitiyordu. İçimden sordum. Acaba bitti mi kalkayım mı diye?
İçimden yine hayır daha bitmedi diye yanıt geldi.
Ve evet, sonrasında hisler devam etti.
Sonra yine içimden alt çakralarımı hissetmiyorum lütfen yardım edermisiniz dedim.
Tepe çakramdan gerçekten yoğun bir enerjinin girdiğini hissettim. Alın ve boğaz çakramda da yoğun hissetttim. Göbek çakramı da ilk kez hissettiğimi söyleyebilirim. Bir de kök çakramı ya da kuyruk sokumu çakramı hissettim ama hangisi olduğuna emin değilim ilk kez olduğu için.
Kalp çakramdan hala tık yok
Bana bu duyguları yaşattığınız için, hayatıma yeni bir pencere açtığınız için sonsuz teşekkürler. Elimden geldiğince diğer çalışmalara da katılmak istiyorum.
Sevgiler.