şifa çalışması deneyimleriniz

Güzel bir uygulama. Yada bana iyi geliyor. Sızıp kalmışım :) teşekkür ederim emeği geçen herkese.

Birisi devamlı ayak parmaklarıma masaj yaptı. Sağ ayağım dizlerimin olduğu kısımdan sanki içeri dönmek ister gibiydi. Bu geceki şifa çalışması ilginçti benim için. Frekanslar mı karışıyor yoksa?:offtopic:

Siz merak etmeyin enerji akıllıdır, nereye gitmesi gerektiğini bilir. Demek ki o bölgede ihtiyaç varmış. Enerjiyi herkesin algılayışı farklıdır. Bazen doktorlar, fizyoterapistler de canımızı acıtabilir, ama işe yarar.
Bu arada belki de kendinizi çok kasmışsınızdır, rahat olup, kendinizi akışa bırakın.
Sevgi ve ışıkla kalın:)

Siz merak etmeyin enerji akıllıdır, nereye gitmesi gerektiğini bilir. Demek ki o bölgede ihtiyaç varmış. Enerjiyi herkesin algılayışı farklıdır. Bazen doktorlar, fizyoterapistler de canımızı acıtabilir, ama işe yarar.
Bu arada belki de kendinizi çok kasmışsınızdır, rahat olup, kendinizi akışa bırakın.
Çok ilginçtir bugun ayaklarım hiç ağrımadı. Dün geceki şifa çalışması yaradı sanırım. Çünkü bu sıcaklarda hergün ağrıyordu. Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler. Işığınızla ışığımız aydın olsun.

Bu hafta katılamadım sanki içimde bir huzursuzluk var. Haftaya kesinlikle kaçarı yok. Yapanlara ve yardımı geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Merhaba;

Ben şifa çalışmasına kabul edildim mi acaba diye düşünürken. Siteden arkadaşlar, başvuru yapan herkesin katılabileceğini söylediler..

Nefes çalışmamı yaptım.. O esnada annem içeriden "yağmur yağıyor çamaşıları topla" diye ciyaklayınca, söylene söylene çamaşırları topladım.. Doğrusu sinirlerim altüst oldu.. Çünkü rica etmiştim beni rahatsız etmeyin, kesilmemesi gereken bir çalışmam var diye..

Neyse kendimi sakinleştirdim..Uzandım.. Ben birşeyler hissetmem için, zaman gerektiğini sanıyordum. Ama o kadar çabuk birşeyler hissettim ki!!..

İlk olarak Sağ ayak parmağım biri tarafından sıkıldı sanki.. Sonra ayaklarımdan başlayıp yukarıya doğru çıkan bir his.. Karıncalanma veya uyuşma değil, başka birşeydi.. İçimde tatlı bir heyecan ve kıpırtı yrattı.. Sanki tazeleniyordum..

Gözlerim kapalı ama birşeyler görüyorum.. Ve bunu çok net görüyorum (olabilir mi?). Sarışın uzun saçlı bir kız.. Bana arkası dnüktü ama sanki onu seyrettiğimi biliyordu.. Bir de hazreti İsa'ya benzeyen, birini gördüm.. Saç sakal gri ve düzdü.. İsa'nın saçları gibi değildi ama yüzü çok benziyordu.. En son göz gördüm.. Hani Ra'nın gözü diyorlar ya, işte tam olarak onu.. Bütün bunları turuncu bir ışık altında gördüm..Bunların şifa çalışmasıyla ilgisi var mı sizce??

Sonra ayaklarımın ısındığını hissettim.. İçimden bir ses, "artık bitirmem lazım" dedi.. Çok zor bir şekilde kaldırabildim kolumu,adeta yatakla bütünleşmiştim, yan döndüm ve öylece uyuyakaldım..

Teşekkür ederim.. Sevgiler!!.

Dün ilk defa katıldığım şifa çalışması benim için çok özeldi.

İlk önce alnımın sağ tarafından oldukça büyük bir ağrı girdi. Ve tüm alnıma yayıldı. Başımın içinde dolaştı sanki birşeyler. Beynimin içinde ...

Bunu beni üzen anılar ve düşünceler temizleniyor şeklinde yorumladım.
Kendimi hiç sıkmadım herşeyi oluruna bıraktım. O ağrının çalışma bitince geçeceğini düşündüm ( çalışma bitince gerçekten de geçti ) .
İlk başlangıçta kalbim hızla çarpıyordu ne kadar nefes çalışması yapmış olsamda ama kısa bir süre sonra kalbimin çarpmasını hissetmez oldum.
Sonra ilk önce sağ, sonra sol ayak parmaklarımdan kıvılcım gibi birşeyler girmeye başladı. Sol ayağımdaki dizime doğru ilerlerken sağda ayak bileğimde kaldı.
Çocukken sağ ayak bileğim kötü halde kırılmıştı :)

Arada bir hisler bitiyordu. İçimden sordum. Acaba bitti mi kalkayım mı diye?
İçimden yine hayır daha bitmedi diye yanıt geldi.
Ve evet, sonrasında hisler devam etti.

Sonra yine içimden alt çakralarımı hissetmiyorum lütfen yardım edermisiniz dedim.
Tepe çakramdan gerçekten yoğun bir enerjinin girdiğini hissettim. Alın ve boğaz çakramda da yoğun hissetttim. Göbek çakramı da ilk kez hissettiğimi söyleyebilirim. Bir de kök çakramı ya da kuyruk sokumu çakramı hissettim ama hangisi olduğuna emin değilim ilk kez olduğu için.
Kalp çakramdan hala tık yok :)

Bana bu duyguları yaşattığınız için, hayatıma yeni bir pencere açtığınız için sonsuz teşekkürler. Elimden geldiğince diğer çalışmalara da katılmak istiyorum.
Sevgiler.

bu akşamki şifa calışmasına katıldım yalnız gözlerim acıktı genelde ve ellerim tavana bakmıyordu öyle olması yazılmış şifanın etkisini etkilememiştir inşallah birde ilk başladıgım zaman dalgalanma hissettim bi süre dalgalandım yatakta beşik gibi sallanıyordum sonra kalktım bittigini hissettim dalgalanmama durmuştu çünkü saate baktım 20 dk olmuştu ben 10 dk anca olmuştur diye düşünüyodum ilk şifa calışmam için yorum bekliyorum arkadaşlar

cok tessekkur ederım cok rahatladım ılk basta ayaklarım cok sogudu dız kapagıma kadar sonra bırden yukarı kafama cıktı sol arka dısıme vakum gibi bir çekim oldu ondan sonra suratımda 3 tarafa dagıldı ondan sonra o yogunluk sadece cenemede kaldı ve oda gectı calısma sonunda cko rahatladım:) emek için tessekurler

yorumları okuduğum kadarıyla deneyen devamlı katılmak istiyor şifa vesilesi çalışmalara..bağımlılık yapmış olmaz mı? ne zamana kadar sürer bizim için bu çalışma?

yorumları okuduğum kadarıyla deneyen devamlı katılmak istiyor şifa vesilesi çalışmalara..bağımlılık yapmış olmaz mı? ne zamana kadar sürer bizim için bu çalışma?

Bağımlılık yapma gibi bir durum söz konusu değildir. İstediğiniz zaman katılabilirsiniz. Belirli bir ölçüsü yoktur.

bizi olumsuz yönde etkileyece durumlar olabilir mi? istemediğimiz varlıkları görmek gibi?

Kesinlikle aklınıza bile getirmeyin. Saf sevgiden oluşan şifa enerjisiyle çalışılıyor, ayrıca astral seyehat yapmıyor, şifalanıyorsunuz. Evrendeki pozitif şifa enerjisi bedeninize şifa yapan kanal kişiler aracılığıyla geliyor ve ihtiyacınız olan bölgeyi enerjilendiriyor. Siz ise sadece yatarak keyfini çıkartın.

Bu defa çok yogun hissettim.ÖzeIIikle sag kolum ve yan kaburga tarafı kompIe ürperdi sürekli.Bunu anIayamadım.iki kaşımın üzerinde ve 3 göz de noktaIama gibi bir his vardı.Bir süre nabzımın iyice düştügünü ve anIımda geçici bir agrı hissttim.Şuanda üzerimde biraz agırlık fakat ruhi oIarak müthiş bir dinginIik var.Sanırım bitişe yakındı yüzümde istemdışı bir güIümseme oIuştu :)

Tüm şifacı arkadaşIarıma sonsuz teşekkürler.

Geri