Sadece ilk ve son sayfayı okudum. Arada kalan 7 sayfanın içeriği her zamanki gibi anlaşılan
Kimi dua, kimi ayet demiş. Esasen dua olarak adlandırılabilir.
Bir kaç kişi "Günah yapmayın" demiş, bizleri bilgilendirmiş/uyarmış. Yorum yapmakla konuyu güncel tutup, daha çok okunmasını sağlayarak ortak olduğunu düşünmeden.
Kimilerinin de aklı karışmış, bunca sayfa yorum ve bilgi karmaşasından.
Son olarak: Mutlaka arada ki 7 sayfada söylenmiştir ya; Bir kere de ben kalabalıklaştırayım dedim..
1- Çok büyük ihtimalle yöneticiler uygulamayı sansürlemiş; Yada paylaşan arkadaş otosansür uygulamış. Ki yapmak isteyenler yerine yapabilecek olanlar öğrensinler. Böylece; Anlık bir arzu veya merak ile deneyimsiz birinin ne kendine ne de başkasına zarar vermesinin önüne geçilmiş olsun.
1/a- Bu bent; Madem yapamayacağız,madem engel olunacaktı,v.s. v.s. diyecek arkadaşlara: Büyü; Doğal süreci, doğal olmayan yollarla dönüştürmektir. Asıl amaç, kendimizi dönüştürmektir. Genelde bu kişisel dönüşüm kötü yönde gerçekleşir. Buna rağmen, sitede paylaşılan büyüleri tamamlayıp uygulayabilen bir büyücü olmak isteyenlere çeşitli ekollerde bolca bilgi yer alıyor. Yapılması gereken sabırla araştırıp, okuyup, çalışmak. Hem de bedava.
2- Sadece Tanrı ne istediğini söyleyip elde edebilir ki OLmasını istemesi yeterli. Bu sebeble sadece paylaşımdaki sözleri~duayı okumak yeterli değil. Uygun zaman, uygun mekan v.s. gibi diğer şartlar da yerine getirilmeli.
3- Bu yazılanlar da olduğu gibi sevgi, aşk, evlilik amacı ile büyü yapmayı makul bulmuyorum. Zorla olacağına hiç olmaması daha iyidir. Ki böylece aşk, aşka benzemiş olur. Lakin bu uygulama sadece cinsel ilişki için olduğundan; İş bittiğinde büyü de bitecektir. Cinsellik için büyüye ihtiyaç duyanlar veya hayatta ki tek amacına hızlıca kavuşmak isteyenler yapabilir.
Herkese iyi forumlar. Selamlar.