semih_tigin
Kayıtlı Üye
arkadaşlar anne baba ismi şartmı?? bu işin olması için??
birsey sorucam abdest almak gerekiyormu? madem büyü bence gerek yok diye düsünüyorum ama emin degilim tabikide , birde müslüman olmayan biri bunu deneyebilirmi?
Şey ben bişey merak ediyorum..
Ters teper mi ??
Ve kendi üstümde denetsem bi problem olurmu ?
Merak işte...
Yanlışım varsa şimdi'den özür diliyorum..
pekala sorulara cevap vereceğim =)Konu sapmamis, sadce konuyu acan kisi sorulari cevaplamamis. Bilginiz varsa siz cevaplayin. Konu cinsellik, dogal olarak bu konu hakkinda fikirler belirtilmis.
pekala sorulara cevap vereceğim =)
ben uygulamayı düşünüyorum ..
biraz bilgi verirmisiniz uygulama hakkında ..sevdiğimle ayrıldık bu uygulamayı
yapsam ne olur acaba ve sevdiğimde uzakta
benim sormak istedigim sey tek seferde 313 kez okumak sartmidir ornegin gun icinde toplam 313 kez ve ustu okunsa uygun olurmu veya gun icinde akla her geldiginde 40-50 defa okunsa
arkadaşlar anne baba ismi şartmı?? bu işin olması için??
Şey ben bişey merak ediyorum..
Ters teper mi ??
Ve kendi üstümde denetsem bi problem olurmu ?
Merak işte...
Yanlışım varsa şimdi'den özür diliyorum..
müslüman olmayan yapabilirmi?
Sevinirim. Ben denedim beceremedim esim icin yaptim. Iyi günlerimde Allahtan uzak yasayip basim sIkIsInca yaptigimdandir.
benim melegim uzun süredir beni yalniz birakti galiba Inandim süslendim beni terk eden esim geldi konusmak icin bana ama malesef yok. Bu duadan dolayi gelmedi zaten gelecekti bende okudum gelmeden. Belki tam inanmamisimdir kendime olan güvenim kalmadigi icinde olabilir. Ayirmak icin sogumasi icin benden yapilan büyülerden dolayida olabilir. Nasip kismet kaderde olan yasanir.