Sevdiğimi yanıma getirmek için iyi bir ritüel var mı? Lütfen yardıma ihtiyacım var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Xess
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ya Vedud, after reciting dhikr 400 times, pray that xx, born from xx, will love me again, amen. If you perform a ritual, he will come back as a robot or if you can't do it, he will become alienated from you.
Bu kardeşimi anladım - 400 defa ya vedud okuduktan sonra xx'e dönmesi için dua ediyorum.

ama sen hangi ritüelden bahsediyordun kardeşim, o başka bir şey mi? farklı bir ritüel mi?

yapacağım.

Ya vedud zikrini çekmeden önce kendine 7 defa nas felak ayetelkürsi oku. Bir de birisi sağ kulağına 3 defa duha suresi okusun herhangi bir rahatsızlık hissedersen söylersin
dediğini yaptım kardeşim
Duha suresini video akışıyla 3 defa okudum, şimdilik herhangi bir rahatsızlık hissetmedim. Elhamdülillah

Tamam kardeşim. Teşekkür ederim, namaza başlamadan önce ayetel Kürsi'yi okudum ama bundan sonra dediklerinize uyacağım.
Ne namazı.. namaz ayrı büyü ayrı :D
Allahın esmasını birinin iradesini kırıp etkilemek için kullanmak büyüdür. Bunun için de namazı alet ederseniz direk küfürdür. Ayetle sabit namazı dosdoğru kılın diyor . Hani müslümanmışsınız ya ondan dedim 🌟

Birini geri getirmenin en etkili yolu gönül rahatlığı ile "gidersen git" diyebilmektir. Bununla birlikte, bunu bir tahrik unsuru olarak restleşme malzemesi yapmaktan da kalben sakınmaktır. İnce ayardır. Kesin çözümdür. Her gittiğinde gelir. Birşey onu emin ellere geri getirir. Çünkü bu frekans terkedilemez bir frekans aralığıdır. Kutsal matematiktir. Şifalanma ve tekamül kapısının eşiğidir. Kader 1. elden ayırıncaya kadar tüm sınanmalarda ve 2.cil 3.cül kadersel ayrılmalarda kişi özgür iradesi ile kolayca gidebilecekken geri gelir.

Kadınlar zahirde arzulanmayı çok sevseler de, günün sonunda arzularının kontrolsüz duyguları altında bocalayan bir frekanstaki erkeği lanetleyerek terkedeklerdir.

Birini geri getirmenin en etkili yolu gönül rahatlığı ile "gidersen git" diyebilmektir. Bununla birlikte, bunu bir tahrik unsuru olarak restleşme malzemesi yapmaktan da kalben sakınmaktır. İnce ayardır. Kesin çözümdür. Her gittiğinde gelir. Birşey onu emin ellere geri getirir. Çünkü bu frekans terkedilemez bir frekans aralığıdır. Kutsal matematiktir. Şifalanma ve tekamül kapısının eşiğidir. Kader 1. elden ayırıncaya kadar tüm sınanmalarda ve 2.cil 3.cül kadersel ayrılmalarda kişi özgür iradesi ile kolayca gidebilecekken geri gelir.

Kadınlar zahirde arzulanmayı çok sevseler de, günün sonunda arzularının kontrolsüz duyguları altında bocalayan bir frekanstaki erkeği lanetleyerek terkedeklerdir.
Bayılıyorum senin şu pollyannacı bakış açısıyla yaptığın yorumlara :D Gelmesi için başkalarından bağlama yememesi lazım.. kadının vazgeçmesi için başka hesapları olmaması lazım.. ve evet emin ellere geri getirir demişsin her gel diyene değil o konuda haklısın. Kadınlar zahirde arzulanmak ister ama herkes tarafından değil tabiki.. çirkin, fakir sapıklar tarafından değil mesela ama sen biliyorsun tabi dimi kadınların güç hırsını 🤩

Musallatlı onlar. Musallatları da aynı şekilde onları bırakmıyor.
Yok aslında dünyada kraliçeler yaşamak için bu yolu seçenler çok her şeyi musallata atmayalım lütfen. Tabiki negatif varlıklar kişileri bazı yan kötü yollara sevk ediyor olabilir ama bu uyanıklar dünden hazırlar onlar davetler arıyorlar isteklerini gerçekleştirecek varlıklarla anlaşma yapmak istiyorlar. Bu kişiler kendilerine yardım eden varlıklardan daha şeytanlar..

Bayılıyorum senin şu pollyannacı bakış açısıyla yaptığın yorumlara :D

Bayıl ama uzun süre baygın kalma. Ayıl, bir kahve yap ve beni takip etmeye devam et.

Yaşanmışlık akıtıyorum sonuçta. Lisansım olsa dinleyenime saatte 100€ keserdim.

Hatta ve hatta Cinlerim afacan dennis gibi başına buyruk olmasalar, biraz beni dinleseler, dediklerimi yapsalar, saatliğimi 1000€ yapardım. Xd

Bayıl ama uzun süre baygın kalma. Ayıl, bir kahve yap ve beni takip etmeye devam et.

Yaşanmışlık akıtıyorum sonuçta. Lisansım olsa dinleyenime saatte 100€ keserdim.

Hatta ve hatta Cinlerim afacan dennis gibi başına buyruk olmasalar, biraz beni dinleseler, dediklerimi yapsalar, saatliğimi 1000€ yapardım. Xd
Benim yorumlarım da muhteşem yaşanmışlıklarımdan açık hava gözlem sahamdan edindiğim geniş bilgi arşivimden damıtıp süzdüğüm bilgiler dikkat edersen.. yapışıyorlar derken kaç cingöz denek sayesinde kattım bu veriyi araştırma sonuçlarıma haberin var mı 🤑🤩

Kadınlar zahirde arzulanmak ister ama herkes tarafından değil tabiki..
Aslında herkes tarafından tabi ki..
Şimdi birbirimizi kandırmayalım xd : D

çirkin, fakir sapıklar tarafından değil

Çirkinler gamemaker olurlar damardan girerler, kadınlar ilk kontratakta severler.
Fakirler desen zengin ve donuk çevrede yalnız ve hiç gibi hisseden kadınlara taşra erkeğinin doğallığını yaşatırlar :D Titanic' teki Jack oldum ben fakirken :p
Sapıklara da bence ayriyetten bayılırsınız. Çünkü bu dölleme kabiliyeti ve ilginin sürekliliği demek şuur altı biyo-fakındalık için..

Asıl sorun bunlar değil. Bunlar paravan sorunlar.
İşin sırrını çok iyi biliyorum ama söylemem. Toplum buna hazır değil xd

mesela ama sen biliyorsun tabi dimi kadınların güç hırsını 🤩

Çok iyi biliyorum ama söylemem :p

Aslında herkes tarafından tabi ki..
Asla değil zinhar değil.. ben ve benim gibi soyu tükenme tehlikesi altındaki bazı kadınlar böyle en azından.. ilgilendiğimiz erkek dışında hiçbir erkeğin bizimle ilgilenmesinden hoşlanmayız görmezden geliriz eğer gözümüze sokarsa haddini bildiririz ;)
Tabi bu ilgiyi isteyen bunun için uğraşan, asıl avlamak istedikleri erkekleri kıskandırmak için kullanan birçok cingöz var 🤩

Çirkinler gamemaker olurlar damardan girerler, kadınlar ilk kontratakta severler.
Çirkin güzel değil mesele tabiki hoşlanırsan sana güzel gelir. Ama yakışıklı erkeğin ilgisini tercih eder kadınlar genelde.. sana yapılan bağlamalar tesadüf olamaz dimi 👻

Fakirler desen zengin ve donuk çevrede yalnız ve hiç gibi hisseden kadınlara taşra erkeğinin doğallığını yaşatırlar :D Titanic' teki Jack oldum ben fakirken :p
Titanikteki Jack jigololukla zengin olacak kapasitede.. 😍 Fakir derken fakir ve albenisi olmayan erkeği sevmezler başka seçenekleri yoksa tutarlar yanlarında yada belli süre kullanırlar yalnız kalmamak için.
Zengine zaten adını bilmeden resmini görmeden aşık olurlar.. zengin yüzüne tükürse ben yapmadım dese doğrudur derler. Zengin başka kadınlarla vakit harcadığı için başından atsa kadını ahh ah kıskanç arkadaşları, akrabaları bozmuştur aralarını muhteşem ilişkileri vardır aslında 🤑🤩
Hatta derlerki bunu genelde erkekler söyler.. fakir erkeği anası dışında kimse sevmez :D ve tabi yapılan bağlama büyülerinin %90+ sı cüzdanı kalın aşk tanrıları içindir 😂

Sapıklara da bence ayriyetten bayılırsınız. Çünkü bu dölleme kabiliyeti ve ilginin sürekliliği demek şuur altı biyo-fakındalık için..
Iyy sapık en rahatsız edici parazit tipler, T-Bag dışında hepsi sevimsiz töbe etti ama o :sick:

Ne namazı.. namaz ayrı büyü ayrı :D
Allahın esmasını birinin iradesini kırıp etkilemek için kullanmak büyüdür. Bunun için de namazı alet ederseniz direk küfürdür. Ayetle sabit namazı dosdoğru kılın diyor . Hani müslümanmışsınız ya ondan dedim 🌟
Beylane'nin buraya verdiği şey bu. Şimdilik her gün bunu okuyorum.
Hayatım çok anlamsızlaştı lütfen çok çabalıyorum.

Rhea, eğer bana yapabileceğim bir şey sağlayabilirsen, o zaman yapacağım. Her gün 400 defa Ya vedud namazını kılıyorum.

Beylane'nin buraya verdiği şey bu. Şimdilik her gün bunu okuyorum.
Hayatım çok anlamsızlaştı lütfen çok çabalıyorum.

Rhea, eğer bana yapabileceğim bir şey sağlayabilirsen, o zaman yapacağım. Her gün 400 defa Ya vedud namazını kılıyorum.
Evet tabi vazgeçmek mesela, kimse kimseyle birlikte olmak zorunda değil, insanları kendine mecbur bırakamazsın büyüyle. Büyüyle gelen büyüyle gider zorlama boşuna.
Hem ben internet ortamında kara büyü formülü-bağlama da bir kara büyü- iradeyi etkileyen işlem verilmesine karşıyım.. kimin doğru söylediğini bilemeyiz :)

Geri