Sevdiğimi yanıma getirmek için iyi bir ritüel var mı? Lütfen yardıma ihtiyacım var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Xess
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Okusanız da olacak diye bi şartı yok dualarla ritüelleri birbirinden ayıran özelliklerden biri de budur. Dua nın içeriği durumu gidiş yönü çok başkadır. O an istediğinizi elde edemezsiniz ve etrafınızda dua nın d sini ağzına almayanlar varken her işi istdiği gibi gidince benim dualarım nerde derseniz de bu inanç eksikliğine girdiği için bütün duaları götürebilir.Zaten bambaşka bir konu başlıbaşına bu durum. Yani bazı şeyler var ki duayla bile düzelmez.Derler ya bırakın sarhoşu yıkılıncaya kadar gitsib diye bilmem anlatabildim mi🙄😁
Öyle tabi her şey sözlü duayla olmaz.. sabahlara kadar dua da etsem Sawyer karısını bırakıp bana gelmez, yüz defa terkip de uygulasam F1 pilotu olamam, 1000 tane Ya Metin de okusam Muhammed Ali bir yumruğuyla beni yere serer gibi gibi yani 😊 Tabiki dua edelim ama gerçeklik algımızı kaybetmeyelim lütfen ;)

Öyle tabi her şey sözlü duayla olmaz.. sabahlara kadar dua da etsem Sawyer karısını bırakıp bana gelmez, yüz defa terkip de uygulasam F1 pilotu olamam, 1000 tane Ya Metin de okusam Muhammed Ali bir yumruğuyla beni yere serer gibi gibi yani 😊 Tabiki dua edelim ama gerçeklik algımızı kaybetmeyelim lütfen ;)
Sawyer benim bildiğim lost dizisinde erkek karakterdi :)

Ya Vedud 400 defa zikir çektikten sonra xxden doğma xx beni tekrar sevsin amin diye dua et. Ritüel yaparsan robot olarak geri döner veya beceremezsin iyice soğur senden
Ya vedud'u sürekli okumaya başlayacağım, teşekkürler.
Ama ne kadar süre okumalıyım? yapabileceğim başka ritüel veya dua var mı?

İfade biraz karışık olsa da anladığım kadarıyla nişanlandığınız kişi bir anda sizi terk etmiş ortada hiçbir neden yok. Sadece kuzeninizin arkadaşı onunla görüşebiliyor sizinle görüşmüyor bile. Ortada geçerli bir neden vardır siz farkına varmamışsınızdır belki de eski sevgilisi büyü yaptı sizi ayırdı. Bu durumda o büyünün etkilerinden arındırmak gerek ilişki arındırma ritüeli lazım.
Sizin yaptığınız bağlamalar da işe yaramamış bu durumda eski nişanlınıza kanca atan kadın sizin yaptığınız büyüleri bozup kendi büyülerini yapmıştır. Eğer o kadın iyi bir büyücüyse işiniz zor muhtemelen o kazanır. Benimki sadece varsayım. Bir bakımla çıkar ortaya neden terk ettiği, birisi yada birileri büyü mü yaptı kimler büyü yaptı, yada kendisi de arınma mı yapıyor ondan mı yapılan bağlamalar tutmuyor. Paranız varsa tavsiyem bakım yaptırın ;)

Tamam canım hemen bugün başlıyorum Sawyer için bağlamaya. Karısı düşünsün 🤩
Kızım, birinin ona büyü yaptığını bildiğim veya hissettiğim kadarıyla son anda aniden nişanımızı iptal etti. Bunun dışında önceden karar verme sorunları vardı ama bir evliliği bu kadar gelişigüzel bozmazdı. Ailesi buna karşı değildi ama evliliğimizi kıskanan akrabalarının çok azı karşı çıktı. Böyle bir şey yapıp yapmadıklarından emin değilim. Ama yaşadıklarımızdan sonra çok acıyor. Neyse, ben de birkaç şey için dua ettim ama bunu hakkıyla yapmak istiyorum ve bu yüzden kendim yapıp hata yapmaktansa buradan yardım istedim, lütfen bana yardım edin, tedavi için Allah'ın adıyla dua edeceğim. ailem bana geri döndü.

şu ana kadar denediğim şey ya vedud okumak ve birkaç dua daha yapmaktı, emin olmadığım için buradan yardım istedim. Teşekkür ederim.
Ayrıca, bir okumada yanlış bir şey olmadığı söyleniyor ve bunun doğru olup olmadığından emin değilim.

Kızım, birinin ona büyü yaptığını bildiğim veya hissettiğim kadarıyla son anda aniden nişanımızı iptal etti. Bunun dışında önceden karar verme sorunları vardı ama bir evliliği bu kadar gelişigüzel bozmazdı. Ailesi buna karşı değildi ama evliliğimizi kıskanan akrabalarının çok azı karşı çıktı. Böyle bir şey yapıp yapmadıklarından emin değilim. Ama yaşadıklarımızdan sonra çok acıyor. Neyse, ben de birkaç şey için dua ettim ama bunu hakkıyla yapmak istiyorum ve bu yüzden kendim yapıp hata yapmaktansa buradan yardım istedim, lütfen bana yardım edin, tedavi için Allah'ın adıyla dua edeceğim. ailem bana geri döndü.

şu ana kadar denediğim şey ya vedud okumak ve birkaç dua daha yapmaktı, emin olmadığım için buradan yardım istedim. Teşekkür ederim.
Ayrıca, bir okumada yanlış bir şey olmadığı söyleniyor ve bunun doğru olup olmadığından emin değilim.
Kadın olduğunuzu fark etmiştim zaten, başta ritüel dediniz şimdi dua mı ettiğinizi düşündünüz? Büyü varsa büyü bozulması gerekir ritüelle yeni büyülerle olacak şey değil yani ;)
Şahsi fikrim ALLAH ın esmalarının belli sayılarla belli kişileri amaçlar doğrultusunda yönlendirmek için okumak da büyüdür.. ister bir kez ister her gün.

Ya vedud zikrini çekmeden önce kendine 7 defa nas felak ayetelkürsi oku. Bir de birisi sağ kulağına 3 defa duha suresi okusun herhangi bir rahatsızlık hissedersen söylersin

Büyü yapıldığına eminsen uruma bakım yaptır o söyler sana büyü olup olmadığını
Evet başta da söyledim bu mümin hanım kardeşimize bakım yaptırsın büyü var mı kimler büyü yapmış çıkar diye..
İsterseniz siz büyü bozma terkibi verin uzaktan okusun da kim ne için büyü yaptıysa bozulsun o zaman normale döner adam :)

Evet başta da söyledim bu mümin hanım kardeşimize bakım yaptırsın büyü var mı kimler büyü yapmış çıkar diye..
İsterseniz siz büyü bozma terkibi verin uzaktan okusun da kim ne için büyü yaptıysa bozulsun o zaman normale döner adam :)
Erkek milletini anlamak zor kendim de dahil. Evlilikten korkuyor erkekler kendim de dahil

Aklıma geldi şimdi.. Furkan Suresini ikindi namazı sonrası 7 kere okumak kara büyü bozmak için etkili hatta büyücüyü delirtiyor panik oluyor şiddetle tavsiye ederim hemen yapın :)
Bir de Tekvir Suresi var 21 defa okunabilir onda büyü görevlisi cinler müdahale ediyor okutmamak için onu da gece okuyun :)

Kızı kimmiş onu anlamadım

Aklıma geldi şimdi.. Furkan Suresini ikindi namazı sonrası 7 kere okumak kara büyü bozmak için etkili hatta büyücüyü delirtiyor panik oluyor şiddetle tavsiye ederim hemen yapın :)
Bir de Tekvir Suresi var 21 defa okunabilir onda büyü görevlisi cinler müdahale ediyor okutmamak için onu da gece okuyun :)
Teşekkür ederim, önce Furkan suresini okuyacağım, sonra sakıncası yoksa ya vedud duasına başlayacağım.

Ya vedud zikrini çekmeden önce kendine 7 defa nas felak ayetelkürsi oku. Bir de birisi sağ kulağına 3 defa duha suresi okusun herhangi bir rahatsızlık hissedersen söylersin
Tamam kardeşim. Teşekkür ederim, namaza başlamadan önce ayetel Kürsi'yi okudum ama bundan sonra dediklerinize uyacağım.

Geri