PsişikHacker/34-28 Banlı Kullanıcı 27 Eki 2019 #41 Duru sezi' Alıntı: Peki bunu yapmak için ne tür koşullar gerekli Genişletmek için tıkla ... Sessizlik, temiz ve sessiz bir zihin
Duru sezi' Alıntı: Peki bunu yapmak için ne tür koşullar gerekli Genişletmek için tıkla ... Sessizlik, temiz ve sessiz bir zihin
D Duru sezi Kayıtlı Üye 27 Eki 2019 #42 PsişikHacker/34-28' Alıntı: Fark etmez. Yeter ki sallanan bişey olsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim son bir şey bunu ben mi salliyacam ve herhangi bir psişik güç gerekli mi benim ki duru sezi olurmu
PsişikHacker/34-28' Alıntı: Fark etmez. Yeter ki sallanan bişey olsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim son bir şey bunu ben mi salliyacam ve herhangi bir psişik güç gerekli mi benim ki duru sezi olurmu
PsişikHacker/34-28 Banlı Kullanıcı 27 Eki 2019 #43 Duru sezi' Alıntı: Teşekkür ederim son bir şey bunu ben mi salliyacam ve herhangi bir psişik güç gerekli mi benim ki duru sezi olurmu Genişletmek için tıkla ... Hayır. Sadece soruyu sor ve hiçbişey düşünme. Sadece soru sormadan önce kendi enerjinden ver
Duru sezi' Alıntı: Teşekkür ederim son bir şey bunu ben mi salliyacam ve herhangi bir psişik güç gerekli mi benim ki duru sezi olurmu Genişletmek için tıkla ... Hayır. Sadece soruyu sor ve hiçbişey düşünme. Sadece soru sormadan önce kendi enerjinden ver