İyi geceler. Rica etsem anlayamadığım bir rüyamı yorumlayabilir misiniz? Hergün rüya görürüm, fakat bu farklı:17 tane birbirlerinin aynısı sarışın kız, bir beyaz tenli siyah saçlı erkek ve ben, her zaman berabermişiz. Nereye gitsem onlar da yanımda. Rüyamda bilmediğim bir sarayın bahçesinde oturuyorum, denizin kıyısında bu saray. Kızlar hırsızlık yapıyor, ben sinirleniyorum, yanımdaki erkekle kalkıp merdivenlere ilerliyorum. Kızları ve erkeği nedense benden başka kimsenin görmediğini farkediyorum sonradan. Merdivenlerden çıkarken Euzü Besmele okuyorum kızlar gidiyor, ama erkek gitmiyor. Kendisinin asker olduğunu söylüyor ve benim 19 numara olduğumu ona göre davranmam gerektiğini söylüyor. Birden kendimi eski okulumun revirinde buluyorum. 17 sarışın kız bana saldırıyor, ben yine Euzü Besmele çekiyorum tam 17 kere, hepsi birer kedi olup, avucuma tırnaklarını saplayıp kayboluyolar. O askerse (ki üniformalı değil) yerde oturmuş benim çığlıklarımı dinliyor, yardım etsene dediğimde ise, yardıma ihtiyacın yok ne yapacağını biliyorsun diyor. 19 numara olmak konusu kafamı epey kurcalıyor, yardımcı olursanız sevinirim.