Herkese iyi pazarlar...
Bundan 8 yıl kadar önce görmüş olduğum ve anlamlandıramadığım bir rüyayı sizinle paylaşmak isterim.
Rüyamda o dönemdeki oturduğum evde elimde vilada temizlik yapıyorum.Bu sırada da radyo açık müzik dinliyorum.Radyodaki sunucu ve konuğu olan adam,sohbet ediyorlar.Dünyanın oluşumundan,ahiretden vs..bu adam ilahiyatçı ve hoca sanırım.Biryandan işimle meşgulken bir kulağımda radyoda, siper soruyor; peki hocam bu durum çok şaşırtıcı diye söze başlıyor ve benim isim ve soyadımı söylüyor bu şahıs artık yok.diyor şaşırıyorum ve elimdeki işi bırakıp radyonun başına geçiyorum.Konuk adamda;evet diyor onun adı artık silindi aslında onun adı farklı bir isim soyadı belirterek ...... bu isim diyor.(bu arada hiç duymadığım bir isim ve soyad söylüyor bu isimlerde tanığım bile yoktur.)
Radyo programı devam ediyor. ancak şuanda hatırlayamıyorum..tam o sırada kapı çalıyor radyodaki sesin sahibi adam evime geliyor kapıyı açıyorum. yanlız ;cüppe ve hoca kılığında içeri giriyor, yanında 5 altı kişi ile.içerde annem var ona koşuyorum.. durumu anneme izah ediyorum ama nafile oda bana ağlamaklı bana artık sen yoksun.. yapcak bir şey yok diye üzüntü içinde seni götürecekler diyor ..hemen koşup kimligimi alıyorum ve ordaki herkese ve hocaya benim isimim adım bu, dediğiniz isimde aradığınız kişi ben degilim,diye kendimi anlatmaya çalışıyorum ama nafile sonra farkediyorum ki sanırım hayatta degilim beni göremiyorlar bile.konuştuklarımı duymuyorlar tarifsiz bir çağresizlik hissediyorum.öldüğümü anlıyorum..ve ordan kaçıyorum hayatda oldugumu kanıtlama geregi duyuyorum ve sanırım kış mevsimi rampa bir yol yürüyorum.yolda tanıdıklarımı görüyorum kimisi beni görebiliyor, kimisi göremiyor.gören konuşabildigimde artık benim nüfusdan silindigimi söylüyor.ben bu çamurlu yokuşu çıktıkça çamura giriyorum dizlerime kadar derin bir çamur yokuşu çıkıyorum bir ahşap ev çok eski, orada beni bekleyen biri varmış gibi hissediyorum.o eve ulaşıyorum fakat merdivenleri çıktıkça okadar çürük bir merdivenler ki her adım attığımda kırılıyor ve eve nihayet giriyorum.içerde sadece bir sedir var ve yaşlı sakallı bir adam ona da durumu izah etmeye çalışırken bu adam tarafında dayak yiyorum ve şok geçiriyorum.sende bende yokkuz artık dediğini hatırlıyorum.
Eski bir rüya ama yine yorumlarınızı bekliyorum...