Spiritüel Kişi
Kayıtlı Üye
Rüyalarım ve bütün dualar, bütünün hayrına olacak şekilde gerçekleşsin.
Hasta olmamaya ve sağlığımızı koruma amaçlı yaşam tarzını geliştirmek daha doğru değil midir?@Spiritüel Kişi tavsiyem, hastalıkların kalıcı ve yan etkisiz tedavilerinin çabucak bulunması ve yeryüzünden silinmeleri için her gün dua et.
Sorunuzu doğru anladım mı bilmiyorum.Hasta olmamaya ve sağlığımızı koruma amaçlı yaşam tarzını geliştirmek daha doğru değil midir?
merkür-güneş kavuşumuyla benzer etkisi olduğunu düşündüğümü belirtmiştim. Aylar önce bir astrolog arkadaşa yazdığım cümlenin ekran görüntüsü:aklıma gelen başıma geliyordu ama
Sanirim herkes eger isterse ruyasini kontrol edebiliyor yani ne isterse onu gorebiliyor. Mesela ben ruya gorurken bilincaltimla ortak calisiyoruz. Bilincaltim bana konu buluyor bende olaylarin akisini degistiririm ve film izler gibi izlerim. Bunun sirri ruyada oldugunu anlamak bunun da sirri uyumadan once bunun farkindaligiyla uykuyu dalmak ve hafif uyumak. Cok agir uyudugunda zaten ne gordugumuzu de hatirlamayiz genelde hafif uykular da berrak gordugumuz ruyalari istedigimizde yonetebiliriz. Herkes yapabilir bu bi yetenek degil bence. Kisinin ruyalara onem vermesiyle alakali bi durum.
Bence ruyalar tamamen kisinin bilincaltidir ben hemen hemen tum ruyalarimi hatirlar ve her zaman istedigim an kontrol edebilir farkli hikayelerde ruya olusturabilirim. Yetenekten kastim bunu isteyen herkes yapabilir imkansiz bi yetenek degil nasil konusmayi konustukca ogreniyorsun bu da ayni bence ruyalara odaklandikca ruyalarini kontrol etmeyi ve bilincaltindaki kucukluk travmalarini bile net sekilde ogreniyorsunBenim rüya görmemle ile sizin rüya görme biçiminiz çok farklı. Rüya herkes için önemlidir zaten. Rüyada ne olacağını görmek bir yetenektir. Ben rüyamı yönlendirmiyorum.
doğum günlerinde mumlara üflerken dilek dileme geleneği vardır, siz kutlar mıydınız ve o vakitler dilediniz miMerhabalar
Elbettedoğum günlerinde mumlara üflerken dilek dileme geleneği vardır, siz kutlar mıydınız ve o vakitler dilediniz mi
sizinkiler gerçekleşir miydiElbette
sizinkiler
Küçükken gerçekleşmesi mümkün ufak dileklerim olurdu, çocuk aklıyla. Yetişkinlik zamanlarımda da hep yetecek kadar istedim, diledim ve çoğu da oldu. Ama nasıl dua etmem ve istemem gerektiğini öğrendikten sonra ettiğim duaların bir kısmını şuan yaşıyorum. Diğerleri için ise bekliyorum. Olacak biliyorum.sizinkiler gerçekleşir miydi
Ben atsam bana bakabilir misiniz lütfenDoğum günü yeterli sezgilerinizin güçlü olup olmadığını ve dileklerinizin tutup tutmayacağını anlamam için.