hekate22
Elit Üye
Artık anlatmıyorum. Sadece rüya değil kiBen biriyle görüştüm ama site kuralları gereği isim vermek doğru olmaz diye düşünüyorum. Majisyen, astral sehayat yapan, durugörü ve duruişitisi olan bir rüya yorumcusu ile görüştüm. Önce youtube den videolarıni izleyip instagramdan ulaştım ve gerçekten sıkıntınız varsa randevu verebilirim dedi. Anlatınca hemen randevu verdi. Rüya gördükçe bana yaz dedi, psişik yeteneklerimin olduğunu söyledi. Bir kaç kitap önerdi başlangıç için. Ben, bende birşeyler olduğunu hissediyordum ama anlamlandıramıyordum. Harita analizi de yaptırıp, o kişi de aynı şeyi söyleyince ben neyim şimdi demeye başladım. Daha önce de çok profesyonel bir Tarot okuyucusundan danışmanlık almıştım. Durugörün çok kuvvetli demişti. Ben yaşadığım şeylere bu kişiler sayesinde isim verebiliyorum artık ama nasıl olduğu ve nasıl geliştirebileceğim konusunda fikrim yok. Bir de her yerde herkese anlatamıyorum böyle şeyleri, deli diyorlar kolayından size tavsiyem rüyalarınızı kimseye anlatmamanız. Gördükleriniz reelde oluyorsa ve hep kötü şeyler görüyorsanız sizde kalsın. İyi şeyleri de söylemeyin.
Artık rüyayı bıraktı gözüme gözüme giriyor. Beni çöz diyor... iste burda ne yapmam gerektiğini bilmeyince huzurlusluk başlıyor...çözülemeyen haritam en nihayet yorumlandı da ne olduğumu anladım ama tam şok yaşadım ve sanki anahrar kapıyı açtı...inanmak çok güç; ve göz göre göre kolay inanmam ama sonunda kabul ettim; açıkca kabul edinceye kadar vs vs...bazi şeyler kendini kabul ettirdi....aslinda dışarıdan gelmez cevap, yine biz çözmeliyiz. Amerikada bulunan bir rüya yorumcusu, aynı zamanda makale yazarı da aynı şeyi söylemişti....artık hiç birşey söylemiyorum yani önemli olanları. Ama daha sıradan ufak ve yüksek olmayan şeyleri paylaşıyorum yardım alma amacıyla.