Arkadasım yazını içerisinde Allah adını kullandıgın için sana islami usulde cevap vermek istedim.Sanırım Muslumansın.Ben de muslumanım.Bu nedenle sana Kur'an-ı Kerim'de Araf Suresinde bulunan 11-14 ayetlerine bir bakmanı istiyorum.Yazdıgın olayla bir benzerliği var mı?Ben yazıda ekleyeceğim.Buradan da okuyabilirsin.
Kur'an-ı Kerim Araf Suresi(Elmalılı Hamdi Yazır Turkçe meali)
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]11 - Sizi yarattık, sonra size biçim verdik, sonra da meleklere: "Âdem'e secde edin" dedik; hepsi secde ettiler, yalnız İblis, secde edenlerden olmadı. [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]12 - (Allah) buyurdu: "Sana emrettiğim zaman, seni secde etmekten alıkoyan nedir?" (İblis): "Ben, dedi, ondan hayırlıyım; beni ateşten yarattın, onu çamurdan yarattın." [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]13 - (Allah) buyurdu: "Öyleyse oradan in, orada büyüklük taslamak senin haddin değildir. Çık, çünkü sen aşağılıklardansın." [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]14 - (İblis) dedi: (Bari) bana (insanların) tekrar diriltilecekleri güne kadar süre ver."
[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Ve benim bildigim kadarıyla melekler nurdan yaratılmıslardır yani eger yukarıda yazılanları inkar etmezsen seytan apacık bir sekilde atesten yaratılmıstır.atesten yaratılan baska hangi varlıklar var?Cinler tabi ki.Seytan cinler taifesindendir ama su bakımdan sana katılıyorum.Seytan zamanında gercekten Allah'ın halis kullarında olmustur.Ama insan yaratılınca kıskanmıs ve isyan etmistir.[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]