Pocahontas
Kayıtlı Üye
Konu biraz eski ama yorum yapmadan geçemeyeceğim bir durum var ki o da şudur; pluto akrepleri sal halka açık bir yere yine gider kendi gibi yükselen akrep bulur. Deneyimle pek çok kez sabittir
Bununla birlikte gerçekten akrep akrebi bir şekilde çekiyor. En basitinden kalabalıkta bile o kadar insan arasından akrepler akreplerle göz göze geliyor, senin enerjini bir şekilde tanıyorum bakışı oluyor bu.Konu biraz eski ama yorum yapmadan geçemeyeceğim bir durum var ki o da şudur; pluto akrepleri sal halka açık bir yere yine gider kendi gibi yükselen akrep bulur. Deneyimle pek çok kez sabittir
Bununla birlikte gerçekten akrep akrebi bir şekilde çekiyor. En basitinden kalabalıkta bile o kadar insan arasından akrepler akreplerle göz göze geliyor, senin enerjini bir şekilde tanıyorum bakışı oluyor bu.
Benim de venüs akrepte... zaten venüs akrepte başlı başına zorluyor.Benim Plüto 8. evdeymiş, akrepte yani venüs de akrepte. Astrolojiye daldıkça hayatımın neden bu denli zorlaştığını ve kapana kısıldığımı daha iyi anlıyorum.