Merhaba..Aranıza yeni katıldım, bu forumu nasıl keşfedemedim bundan önce kendime inanamıyorum, çocukluğumdan beri astrolojiye meraklı ve ilgiliyim, şu ana kadar çok araştırma yaptım, senelerce okudum ama inanın astrolojiye zaman ayırdığım kadar mesleğimi öğrenmek için zaman harcasaydım kim bilir ne olmuştum..
ama insanın içinden gelmeli öncelikle.. astrolojiyle ilgili eğitim almayı da düşünüyorum ama şu anda mümkün değil, o yüzden araştırmalarıma aynen devam ediyorum..=) Sizleri bulduğum için çok memnun oldum.. Konuya gelirsek, benim plütom 1. evde değil fakat çok yakın bir akrabamın böyle bir konumu var hem de plütosu akrepte..Şu ana kadar çok zor şeyler deneyimledi, hala devam etmekte, fakat dediğiniz gibi hep bir dönüşüm oluyor, değişimden çok, her deneyim onu bir ileriye götürüyor sanki..Tabii insan bunları yaşamadıkça, hissetmedikçe tam olarak anlayamaz.. Fakat size bir sorum olacak.. Ben bir yükselen Başağım ve 12. evim çok kuvvetli, Venüs, Mars, Merkürüm 12. evimde ayrıca 12. ev çizgime çok yaklaşmış bir Ay'ım var..12. ev yöneticim aslan, onun yöneticisi Güneş de 1. evimde Aslan karakteristiklerini de çokça taşımaktayım..Fakat sezgilerim çok kuvvetli, birinin benimle konuştuğunda ne diyeceğini, ya da beni arayacağını, vs vs önceden sezebiliyorum. Ayrıca dediğiniz gibi insanların aslında ne düşündüklerini ilk tanıştığımda anlayabiliyorum, ve sonunda hep çıktı düşündüklerim, bu yüzden insanlara yaklaşmak dahi istemiyorum artık ve yalnız kalıp kalmamak da umurumda dahi olmuyor. Benim gibi düşünen, hisseden insanları burada gördüğümde çok şaşırdım ve bir o kadar da mutlu oldum inanın.. Yani gördüğünüz üzre Akrep özelliklerim fazla, bana bir şey yapıldığında intikam alma duygusu o kadar fazla oluyor ki anlatamam, öfkeleniyorum, kıskançlık duygularım da fazlaca.. Şimdi bu akrep özellikleri neden bu kadar baskın gözüküyor bende anlamış değilim? Bunu Plüto'mun Akrepte olmasına bağlıyorum, ama Plüto'm 2.evde. Bu etkiyi azaltmaz mı? Plüto'm aynı zamanda Mars ve Neptün'e 60lık ve Jüpiterime kare aspekt yapmakta. Bunlarla bir alakası olabilir mi, yoksa bu sezgiler genel olarak 12. evimle mi ilgilidir sizce?