Son noktayı koyayım ben ! Burda yazılanları okudum şimdi ve Demonic arkadaşıma karşı çoğu kişi hiç bir şey bilmeden ve söylenileni öğrenmek istemeden konuşmuş boş bir şeyi savunmuş.Tüm Demonlar gidin adam öldürün boşu boşuna diye emir mi verir yav ! Yok Allahın anılmadığı yer Karanlıktır lafı,Yok Siz çok büyük bedel ödeyeceksiniz size bir şey soruyorum sizin dininize göre Cennete gitmek için çok sevap kazanmak lazım bu bir bedel değilmi sizce !!
Bizim olayda da aynı şey geçerli ! Bedelsiz bir şey kazanılmaz bu hayatta unutmayın !
Örnek verelim bir tane : Sen çok büyük Büyücüsün.Senin yanına bir gün bir çocuk geliyor senden büyüyü öğretmeni istiyor sen direk öğretirmisin tabi ki hayır bunu hiç kimse yapmaz ! Sizin Keramet,Allahtan Güç alma olayıda aynı şekilde geçerli çok ibadet yapacaksınız,çok sevap kaanacaksınız öyle güç alacaksınız bakın bu da bedelsiz değil.
Siz Bilmediğiniz konulara kafa yormayın bence(Warlord,mazlum,Thadeus,casanowa) bakın size ben bir şey demiyorum ama siz bu konuları bilmediğiniz halde konuşuyorsunuz tam öğrenmediğiniz bir şeyi savunuyorsunuz..
Siz De biliyorsunuz ki iyilikte bedelsiniz yapılmaz.Siz iyiliğin gücünü kazanmak için bedel ödüyorsunuz.Bizde Karanlığın gücünü kazanmak için bedel ödüyoruz Kudretli varlıklara.
Konu burda kapansın bilmeyenler gidip öğrensin eğer öğrenmek istemiyorsa cevap yazmasın.Demonic burda doğruyu savundu unutmayın.Öğrenin gelin.