T
thadeus
Olayları anlatmana sinirlenebilir.Dikkatli ol bence.
Aa evet.Arkadaş hazır hatırlatmışken sorayım.Bu konuyla ilgili bir şey söyledi mi sana?Neden anlatıyorsun gibi?
Olayları anlatmana sinirlenebilir.Dikkatli ol bence.
Bastan söyleyeyim yorum için kusura bakma
ilk olarak ilgimi çeken bir konuşma "Benden laf alamazsın fani çocuk.Boşuna meşgul etme beni dedi" bu kadar kudretli bir varlık diyelim , beni meşgul etmemi diyo benden laf alamassınmı diyo çok şaçma
ikinci olarak hadesden kudretli varlıgınız sadece güneşten sırtınımı yaka bilmiş "bunu bende yaparım o yanacak kişiye bir uyku hapı sonra bırak akşama kadar kızarsın güneşin altında hadi uyku habınıda geçtim bazı uyku büyüleri var onu yaparım yine uyur burdan anladımki benimde o kadar gücümvar bidaha beni çagırın kesin gelirim"
üçüncü nekadar şaçmaki arkadaş "Evdeki tüm Kuranları yırt dedi" demiş demekki kuran gerçek gerçek olmasa niye korksun ondan , bırak mealinden bile korkuyo la bide arapçası olsa neler yapacak kim bilir
Arkadaş bunalr cinlerin yaptıgı oyunalrdır ha buyu gerçektir kur'anı kerinde buyu ile ilgili ayet var
Bir süredir foruma girmiyordum o süredede soru soranlardan klasör dolmuş...
yav siz manyak mısınız yav,Tanrı ile önceleri ona hizmet eden bir varlığın gücünü mü kıyaslıyonuz,ondan medet mi umuyonuz?bir istediğinizi verir, iki istediğinizi verir,üçüncüde başka bişşey verir,çok canınız yanar.Madem bunlara heveslisiniz,temiz insan olun,temiz niyetli olun,zikrinizi ve enerjinizi artırın,zamanı gelince de hayırlı bişey çağırın.
leküm dinüküm veliyedin!
yav siz manyak mısınız yav,Tanrı ile önceleri ona hizmet eden bir varlığın gücünü mü kıyaslıyonuz,ondan medet mi umuyonuz?bir istediğinizi verir, iki istediğinizi verir,üçüncüde başka bişşey verir,çok canınız yanar.Madem bunlara heveslisiniz,temiz insan olun,temiz niyetli olun,zikrinizi ve enerjinizi artırın,zamanı gelince de hayırlı bişey çağırın.