HOZEN_ANGEL
Kayıtlı Üye
Pembe
Gerçekten tam benlik bir aura

Dün bir arkadaşımın numarolojik hayat amaç sayısını hesaplarken aklıma şu geldi..Doğum tarihimin ne olduğu? Hayır doğum tarihimi biliyorum ama ben 20 Aralığın gecesinde doğdum..O halde 20 Aralık,21 olmaz mı?Eğer öyleyse benim sayım 6 değil 7 olur rengimde mor..Ve 7'nin hayat amacı ve özelliklerine baktım az önce başka bir konuda..Bana uygun sanki..Bunu uzmanına sormak gerekMabed de bu konuda uzmanlar var ama bana yardım ederler mi bilemiyorum
![]()
Hayır, 21 olmaz. Gece ile gündüz Havass ilminde birer gün olarak sayılır, astrolojide değil.
21 Aralık'a yakın bir zaman diliminde doğduğunuzdan, o anki gezegen konumlarına göre farklı etkiler almışsınızdır ve 20 Aralık'ta doğan birinden değişik kişilik özellikleri gözlemleyebilirsiniz ve yetenekleriniz farklı olabilir. Aura renginiz de aynı sebepten farklı olabilir.
1 dk arayla doğan ikizlerin kişiliklerinin farklı olmasının sebebi de, o doğum anındaki gezegen etkilerini farklı almalarıdır.
İşte bu yüzden herkes "tek" ve "özel" dir. Evrendeki "o an" o kişiye bahşedilmiştir.
Sevgi ve ışıkla.
Kırmızı
Lider olma isteği bende var ama hiçbir zaman olamadım nedense..
Eğer bende kırmızının negatif çizgileri varsa..olamaz!Ben bencil değilim!![]()