"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Numerolojiyle Aura Rengi Bulma

Kırmızı çıktı :) Bencillik kısmı hariç beni anlatıyor.. Mesleğimin gereklerine de çok uyan bir renk, demek ki doğru yoldayım :D

Mor
Potansiyel: Tinsel ve entelektüel gelişme
Taban rengi mor olan insanlar yaşamları boyunca tinselliklerini geliştirirler. Ne kadar geliştikleriyse auralarındaki bu rengin kalitesiyle ortaya çıkar. Taban rengi mor olan kişiler doğalarının bu yönünü genellikle reddetmeye çalışırlar. Bu onlara mutluluk getirmez ve sonunda yaşamlarıyla ne yapmaları gerektiğini keşfederler. Öğrenmeye ve bilgelikleri artmaya başlayınca, auraları da genişler ve parlaklaşır. Bu rengin negatif çizgisi başkalarına itici gelen bir üstünlük taslama olabilir.

En sevdiğim taşlar pembe Kuvars ve Ametist olunca normal bu mor. :D

İndigo
Potansiyel: Başkalarına karşı sorumluluk

Bu rengi taban rengi olarak belirlemek güç olabilir çünkü kimi zaman neredeyse mora kaçar. Sıcak, şifa veren ve doyurucu bir renktir. Taban rengi indigo olan kişiler genellikle insani yardım konularıyla ilgilenirler. Başkalarına yardım etmekten hoşlanırlar, sevdikleri insanlar çevrelerindeyken çok büyük mutluluk yaşarlar.
İndigonun negatif çizgisi "hayır" demeyi becerememeleridir. Bu tür insanlar başkaları tarafından çok rahatça kullanılır.

22 ALTIN!:hurray: Özel biri oldugumu artik kabul etsem iyi olacak sanirim fakat ah birde hersey yolunda gitse! :offtopic:

Altın
Potansiyel: Sınırsız
Bu, taban rengi açısından en güçlü renktir. İnsanlara geniş boyutlu projeleri ve kafalarına koydukları herşeyi gerçekleştirme becerisi verir. Karizmatik, çok çalışkan, sabırlı ve kendilerine amaç belirleyen kimselerdir. Yaşamda en büyük başarılarını geç kazanırlar. Azizlerin ve öbür tinsel kişilerin başlarının çevresindeki halenin genelde altın rengi olması boşuna değildir, bu onların sonsuz potansiyelini gösterir.

Ben tam olarak anlamadım benim doğum tarihim 04-01-1990 4+1+1990=1995 ediyor 1+9+9+5=24 ediyor yani tek haneye inmiyor 24 üde 2+4 şeklinde tekrar mı topluyoruz?

Doğum sayımın 1 olduğunu biliyordum,son zamanlarda kırmızı renkli aksesuar ve ayakkabılara ihtiyaç duyuyordum,eh doğum auramda kırmızıymış zaten.Demekki kendimi yenilemek ve bulmak için gene 1'in özelliği gibi anca kendimden yardım alabiliyormuşum:)

Ben de aura rengimi hep merak ederdim.Ve nasıl bulacağımı bilmiyordum.Yani kendi kendime bulamazdım böyle bir yeteneğim yok çünkü.Bu konuya rastladığıma sevindim:)İndigoymuş rengim.Ve bana uygun,beni tanımlıyor.Ve sorumluluklar anahtar kelime sanırım.Ve belki de hala biraz mutsuz olmam bunları askıya almış olmamdan dolayı sanırım:(Anahtar kelime buymuş hayatımda.Belki artık başarırım hedeflediklerimi.. Daha çok çabalarsam,daha çok yük taşımayı artık kabul edersem üzüntülerimden sıyrılıp..

Dün bir arkadaşımın numarolojik hayat amaç sayısını hesaplarken aklıma şu geldi..Doğum tarihimin ne olduğu? Hayır doğum tarihimi biliyorum ama ben 20 Aralığın gecesinde doğdum..O halde 20 Aralık,21 olmaz mı?Eğer öyleyse benim sayım 6 değil 7 olur rengimde mor..Ve 7'nin hayat amacı ve özelliklerine baktım az önce başka bir konuda..Bana uygun sanki..Bunu uzmanına sormak gerek:) Mabed de bu konuda uzmanlar var ama bana yardım ederler mi bilemiyorum:)

Geri