Nohutla yapılan döndürme büyüsü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kadirrrr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba,
Yıllardır başıma gelmeyen kalmadı.. Çok güvediğim Allah izin verdiği sürece halıyı bile yerinden oynatabilecek bir maji tanıdığım vardı. İnternet ortamı güvenli olmadığı ve onu tanıdığım için yardım istedim. Birşeyler yaptı. Fakat olumlu giden şeyler bile tersine döndü. Benden istekleri başka boyutlara ulaşınca bilinçli olarak istediğim kişiyle aramızdaki ilişkinin bitmesine sebep oldu diye düşünüyorum. Maji ile iletişimimi kestim. Gerçek bir bilen arıyorum fakat nasıl, ne şekilde karşıma çıkacak, nerde bulurum bilmiyorum. Bu konuda yardımlarınız olabilir mi ? şimdiden teşekkür ediyorum.
Saygı ve sevgilerimle

merhaba.. Ben guneş dogus ve batıs saatlerine gore gunun merkure denk gelen zaman diliminde bu işlemi yapmayı dusunuyorum ama işlem yapacagım yanı geri dondurmek istedigim kişi ile aramizda buyuk sorunlar var benden nefret eden bırını gerı getırmek ıcın bu buyuyu kullanmam kavı ve vedut esmalarıyla guclendırmem yeterli olacakmıdır acaba ? lütfen cevap verın sımdıden tesekkurler

merhaba.. Ben guneş dogus ve batıs saatlerine gore gunun merkure denk gelen zaman diliminde bu işlemi yapmayı dusunuyorum ama işlem yapacagım yanı geri dondurmek istedigim kişi ile aramizda buyuk sorunlar var benden nefret eden bırını gerı getırmek ıcın bu buyuyu kullanmam kavı ve vedut esmalarıyla guclendırmem yeterli olacakmıdır acaba ? lütfen cevap verın sımdıden tesekkurler
şu haliyle o esmalar o kişiye bağlılık hissetmenize ve eli kolu bağlı kalmanıza neden olabilir. esmaları okumadan korunma duası yada ayetel kürsi okuyun.aslında bana kalsa hiç karıştırmayın esmaları derim.ayrıca yazan kişi yapmış ve tutmuştıur.döner gelir de etkisi geçincce yine mi gidecek?

şu haliyle o esmalar o kişiye bağlılık hissetmenize ve eli kolu bağlı kalmanıza neden olabilir. esmaları okumadan korunma duası yada ayetel kürsi okuyun.aslında bana kalsa hiç karıştırmayın esmaları derim.ayrıca yazan kişi yapmış ve tutmuştıur.döner gelir de etkisi geçincce yine mi gidecek?

Siz böyle diyince korktum yapmaya acıkcası vedut kavi ve cebbar esmalarını kullanmayı dusunuyorum. Tavsiye etmiyor musunuz ? birde koruma nasıl yapacagımı bilmiyorum panelde mevcutmu baktım ama bulamadım

Bu uygulamayı yapacak kişi kadın ise ve periyodik dönemindeyse abdest alması sakıncalı mıdır? Yoksa geçmesini mi beklemelidir?
Teşekkürler.

Neden arıyorsunuz ? Eğer basit bir sebep ise kendiniz çözmeye çalışın medyum karıştırmayın.

Sn üyemiz lütfen konu ile ilgili bilginiz dahilinde yorum yapın. Parapsikoloji sitesinde medyum aradığına göre kolay yada zor kendi çözemediği bir konudur muhakkak. Lütefen kişiye yanlış yönlendirme yapmayalım.
Not; Kurallarımız gereği top listesini gerekli-gereksiz mesajlarla sayfayı bütün doldurmayalım. Yasaktır. Silinecektir. İyi forumlar.

Geri