Bunu bilmiyordum Britney.Önemli bu.Her dua için geçerlimi peki?
Evet ama guvenilebilir biri olması lazım. Olay beni aştı. Kime danissam. ?
Reklamını yapmayan güvenilir insanlar bulunabilse keşke...
bu büyüyü bende duymuştum ama kara nohutla yapılıyordu tencere veya tava hiç kullanılmamış olacak duayıda tebbet olarak biliyorum
Tarafımca denenmiştir. Tesiri büyüktür.
Abdestli bir şekilde 41 adet nohutun her birine ayrı ayrı ihlas suresi okunur. Daha sonra tava veya tencereye alınıp (su veya başka bir şey konulmayacak) ateşe alınır. Nohutlar kavrulurken size dönmesini istediğiniz kişinin adını zikredin, sürekli onu düşünüp nohutlar iyice kavruluncaya kadar adını sayıklayın. İşlem bitince nohutu uygulama yaptığınız kişi size dönene kadar saklayın.
Deneyimim: Uygulamayı yaptıktan sonra bir hafta içinde bana döndü. Ve ilerleyen zamanlarda "ne oldu da döndün bana,beni neden bıraktın" gibi sorular sorduğumda bana verdiği cevap "Bilmiyorum bir an herşeyden yanımdakilerden tiksindimnn,aklımdan çıkmıyordun" oldu. Umarım tesirini görürsünüz. İyi forumlar
Büyü tutturabilecek kişilerin temel bilmesi gerekenleri sormuşsunuz. Tüm cevaplar sitede ayrı ayrı defalarca var.
Her büyücünün tarzına göre bileşimler yapılması daha kuvvetlendirir işleri. Venüs zamanı sevgi için kullanılırken burada biraz kişiyi zorlamak da söz konusu olduğu için destekleyecek ama işe zarar vermeyecek zaman dilimi ve esmaları harmanlama becerisini gösterecek büyücü olmadığı takdirde bunları ortama katmamak daha bile hayırlı olabilir. Dozu ayarlanmayan zorlama kişiyi yıkabilir. Yani tamamen yapan kişinin gücüne, bilgisine, becerisine kalmış. Gün ve saatler dışında ayın evreleri de aynı şekildedir, ay açılırken pozitif kapanırken negatif uygulamalar yapılırken dolunayda ayın enerjisi maksimumdur. Tüm büyü işlemlerinde kullanılmış eşya olmaz, herşey yeni olmalıdır. En azından sadece büyü işlerinde kullanılan ve yemek yapılan ayrı tutulmalıdır. Kavrulurken ne yapılacağı zaten yazılmış, dikkat en önemli şeydir uygulamalarda en küçük dalgınlık büyücünün de müşterinin de zararına olur. O kişinin adını tekrar tekrar söylemelisiniz ve aklınızdan kişiyi geçirmelisiniz, kavrulma işi bitene kadar. Anadoluda bu değişik yerlerde değişik şekillerde uygulanmaktadır. Herkes kendi öğrendiği kişi ve yerin durumuna göre başarıya ulaşacağı için hiçbirisine yanlış ya da doğru denemez, o uygulama o kişi için doğrudur. Başkasına uyabilir de uymayabilir de. O kişi o uygulamaya uyuyor mu iş buradadır.
cevabınız için teşekkür ederim sn. origanum
gün ve saatler dışında ayın evreleri de aynı şekildedir demişsiniz, buradan uygun bir gün ve saat var olduğunu anlamını çıkardım, yani gerçekten şu gün şu saat daha iyi olur diyebilir miyiz_?
bir de yarın yarımay var (15 Mart) haftaya da çarşamba günü (23 Mart) dolunay var, ben bu iki tarih arasının uygun olduğunu düşünüyordum, yanılıyor muyum? Ayrıca dolunayda ayın enerjisi maximum ise en uygun tarih de dolunay olmuyor mu o vakit?
Cevabınız için şimdiden teşekkürler,
Aklımdan bir çok soru geçiyor lâkin 1-2 tanesini danışacağım size. Güzin abla gibi olacak kusura bakmayın
Şimdi ben zamanında bu hatundan ayrıldım ancak unutamadım, onunda beni unutamadığını biliyorum 1 sene oldu kimseyle çıkmadı, beraber olmadı. Sadece gururunun izin vermediğini düşünüyorum. Ona ufak bir adım attırmak istiyorum.
Kafamı çok fazla zorluyor, sizce bu uygulama semavi dinlerde günah mıdır? Elbette her çeşit insan var burda biliyorum ama her koyun kendi bacağından asılır mantığıyla konuşuyorum. Fikirlerinizi bekliyorum, teşekkür ederim.
Ha bu arada daha önce bir majikal bir işlem uygulamadım o yüzden bu konular hakkında pek bir bilgim yok. Rehberliğinizi bekliyorum.
Ayın evreleri hakkında açıklama verdim gün ve saatler hakkında genel bilgi verdikten sonra, başka birşey kastetmedim. İsteğiniz azap vermekse, intikamsa ayın küçülmesini bekleyeceksiniz değilse büyürken, dolunay her ikisi için de uygun. Ayrıca zamanları hakkıyla katacaksanız bu kadar basit değildir. Biz büyü için genel klasik zamanların yanında kendi başarabildiğimiz güçlü diğer etmenleri de kullanırız, hesaplamalar yaparız. Aşk işlerini daha kesinleştirmek için sadece sevgi zamanı olan venüs günü ve saatinde yapmak kafi gelmeyebilir ya da sevmesi ile ilgili bir esma yetmeyebilir, örneğin güçlendirmek için kavi esması da işin içine katılabilir, benzerleri de. Buna işi yapacak kişi durumun hassasiyetine göre kendi karar verir. Ezbere söylemek olmaz, kimseyi tanımadan, ne şekilde bir ilişkileri olduğu neden ayrılık aşamasına gelindiği detayları vs. Profesyonel iş için tüm durumlar değerlendirilmelidir.
İşin özü gereken enerjiyi oluşturabilmektir aslında, gerisi teferruat. Kişi olur, öyle bir niyet eder ki içinden, yaktığı, okuduğu ne olursa olsun, ne zaman yaparsa yapsın iş gerçekleşir, yardımcı unsurlara gerek kalmaksızın özündeki enerji olayı değiştirmeye kafi gelir. Ama kişi olur tüm zamanlar ve her türlü ritüel detayı tamdır ama enerjisi yetmez olayı değiştirmeye, başaramaz işi. Ortalama güçteki biri bu detayları yapar ki niyetine de o sırada konsantre olsun bu detaylar onu havaya soksun ve etrafındaki diğer enerjiler de (yani detay kısmı) güç katsın, destek olsun.
Bu sitede kaç kere söyledik, biz diyanet işleri kurumu değiliz, değişik dinlerden kişiler var ve herkes kendi dinini bilsin, biz dini fetva, bilgi, destek vermiyoruz, bilmeyen de dini yerlere sorsun bize değil. Aslında tüm semavi din mensupları büyünün yerini bilir ya neyse.
Majikal bilgisi olmak bile yetmez ki zaten bu işleri yapmaya, uygun genetik yapıyla doğmanız, çocukluktan beri ciddi bir şekilde eğitilmeniz ve sonunda başardığınızı üstadınıza kanıtlamanız ve onayını almanız gerekmekte. Yoksa işe kalkıştığınız an üstünüze negatif enerji yapışması olan işlerinizin aksi gitmesi durumuyla karşılaşırsınız ki buna halk arasında lanet de denebilir.
Cidden birini elde etmek istiyorsanız kendi göbeğinizi kendiniz kesmeye teşebbüs etmek yerine işi profesyoneline bırakın. Yoksa hüsran kaçınılmaz.
Üslubunu tasvip etmediğimi söylemekle başlamak istiyorum. Dostum bilgiyi kimse senden zorla almıyor. Konudan bahsetmek istemiyorsan bahsetme ama lanet eder gibi cevapta yazma. Okurken negatif enerjini içimde hissediyorum. Her neyse yinede teşekkürler bilgi için.
Oncelikle iyi aksamlar dilerim. Ben maji degilim. Sadece bana bir hoca tarafindan bu geri dondurme duasi olarak nohutla yapilan islem tarif edildi. Ama yapip yapmamak konusunda kararsiz kaldim. Hele ki hicbir yetkim ve bilgim olmadan kendime negatif etki yukleyebilecegim bilgilerini okuduktan sonra daha bir tedirgin oldum. Ne yapmaliyim? Bana bu konuda yardimci olabilir misiniz?
Ben kişisel olarak bana yazdığınız cevaba yazdım o yorumu. Hiç kimsenin işine burun sokmak gibi bir amacım yok öyle bir hakkımda yok zaten. Dostum kelimesinin kahve ağzı olduğunu düşünmüyorum ancak site yönetici olduğunuz için söylediklerinize uymakla mükellefim, affedersiniz. "Çoluk, çocuk bir üye" kelimesini yine tasvip etmediğimi bildirmek isterim çünkü her insanın yaşadıkları dışında eşit olduğu kanaatindeyim. Arada bir eleştirel görüşlere açık olmalısınız. Sizi her eleştirene böyle davranmak gelişmeye kapalı biri yapar, amacım rencide etmek değildir sizi. Her neyse, gereksiz gerginliğe inanın gerek yok. Mutlu kalın.