Rhea
Elit Üye
Hımm yani enerji deyince o da dahildir diye düşündüm, enerjiyi geri almak için sormuştum.Varlıklar ne alaka? Sex aracılığıyla oluşan doğal bağıdan bahsediliyor.
Hımm yani enerji deyince o da dahildir diye düşündüm, enerjiyi geri almak için sormuştum.Varlıklar ne alaka? Sex aracılığıyla oluşan doğal bağıdan bahsediliyor.
Peki tecavüz buna dahil mi? Orda nasıl bi enerji oluyor?Varlıklar ne alaka? Sex aracılığıyla oluşan doğal bağıdan bahsediliyor.
Dahil değil. Nasıl bir enerji olduğunu bilmiyorum, ama tahminimce o enerji geri alınmazsa daha iyi olur.Peki tecavüz buna dahil mi? Orda nasıl bi enerji oluyor?
Alınmasın tabi ama böyle bi durumda ne yapılır? İspatlanamıyorsa adaletin yetersiz kaldığı konularda? Peki o enerji ne kadar sürer bi yerde tükenir illa ki?Dahil değil. Nasıl bir enerji olduğunu bilmiyorum, ama tahminimce o enerji geri alınmazsa daha iyi olur.
Sebep? Ve yöntem?
Benim annem ile aramdan güzel bir bağ var.Metafizik kanalımin ondan geldiğine inanıyorum.Daha önce bişey duymuştum.Huddamli kişilerde mesela.Anne ölünce çocuğun kanalında değişimler oluyor.Artiş oluyor diye.Bilmiyorum ne kadar doğru.Nasil bir değişim oluyor acaba @Absoluta Virtute konu hakkında bilin var mı?Dişil enerjiyi sadece annesinden alınmıyor. Evlenince asıl eşinden alıyor erkekler. Annesine fazla bağlı erkekler mutlu bir evlilik yapamıyorlar.
Kanal babadan geliyorsa baba ölünce mi değişimler oluyor?Benim annem ile aramdan güzel bir bağ var.Metafizik kanalımin ondan geldiğine inanıyorum.Daha önce bişey duymuştum.Huddamli kişilerde mesela.Anne ölünce çocuğun kanalında değişimler oluyor.Artiş oluyor diye.Bilmiyorum ne kadar doğru.Nasil bir değişim oluyor acaba @Absoluta Virtute konu hakkında bilin var mı?
Annenin karnında yattigin için böyle bir durum olmalı.Kordon ile ilgili.Babayi bilmiyorum.Kanal babadan geliyorsa baba ölünce mi değişimler oluyor?
Peki kan gruplarıyla ilgisi var mı bu kanalların..Filminde örnek olucak ama mesela Voldemort annesi doğarken ölüyor.Annesinin kanalı daha küçük yaşta çocukta tehazür ediyor.
Olabilir.Kanalin olduğun kişinin kan grubunu taşımak bir benzerlik DNA açısından.Mesela ben Annemin kan grubundayim.A grubu.Kiz kardeşim AB hem babamın hem annemin kini taşıyor.Bağ olan kişiyle aynı kan grubunu taşımak bir aktarım işareti benzerlik olabilir.Sonuç olarak onun Dnasindan kodlaniyorsun.Peki kan gruplarıyla ilgisi var mı bu kanalların..
Bağ kesilir. Arınma yapılır. Psikolojik tedavi de gerekir, ama sözkonusu metafizik uygulamalar.Alınmasın tabi ama böyle bi durumda ne yapılır? İspatlanamıyorsa adaletin yetersiz kaldığı konularda? Peki o enerji ne kadar sürer bi yerde tükenir illa ki?
Bir fikrim yokNasil bir değişim oluyor acaba
Bağ kesilir. Arınma yapılır. Psikolojik tedavi de gerekir, ama sözkonusu metafizik uygulamalar.
Ve intikam amaçlı ritüeller yapılır. Baştan erkekliği bağlama. Sonrada türlü şeyler yapılabilir.
Peki kan gruplarıyla ilgisi var mı bu kanalların..
Kanal babadan geliyorsa baba ölünce mi değişimler oluyor?
Enteresan.... Böyle şeylerin olabileceği aklıma gelmezdi.Kanal genellikle anneden gelir. Anne, beșer üretim atölyesidir bu varlıklar için. O yüzden kadınları mesken tutarlar.
Yoksa erkekte de milyonlarca sperm var ama fıtratı gereği sürekli bunu atar, yerine yenileri üretilir. Yani spermler ișlevsiz ve zipli dosyalar gibidirler. Kuru tohumlar gibidirler. Hangisi ölü, hangisi diri, hangisi yarıșı kazanacak tespit edilebilir de değildir gaybın bilinmezlik yasası gereği, ayrıca sperme değil döllenmeye ruh üflenir.
Erkeği mesken tutmazlar yani. Çünkü netice belli olunca, sperm yumurta ile birleşince oluşan o kimya sürecine müdahil olabilirler anca. O da kadınları kollamaları demek.
Yahudiler neden anaerkil? İşte bu gizli ilimlere sahip çıkarak dikey büyüdükleri için.
Ama erkek te illa ki bu durumdan nasibini alır. Mesela belli bir soydan geliyordur. Algıları açıktır. İlla o erkekten doğma bir adanmış nesil gerekir, öyle durumlarda da erkeğin o kadın ile olması için onu gece gündüz celbederler. Erkek te illa onla evlenirim yoksa evlenmem der durur. Anadolu bu örneklerle dolu.
Yapılabilir de , yapilmayabilir de. Duruma bağlıÖlülerle yapılan büyüler gliflerle temizlenebilir mi, bedene musallat olan ölü ne şekilde uzaklaştırılır, mesela kurbanın ölmüş bir yakını var diyelim kan bağı olan, bu süreçte destek alınabilir mi (mezarına gitmeden) büyünün bozulması için ?