Bu bilgilere katılıyorum ama tamam mantıklı gelmiyor.Okuduğum bazı yazılarda anne ile olan ilişkinin dişil enerjiyle bağlantılı olduğu söyleniyor ve hayat yolunda gitmiyorsa anne ile olan bağın olumsuzluğuna yoruluyor.Çok başarılı,varlıklı,ünlü,şanslı saydığımız insanları da gözlemlediğimde annesi hayatta olduğu halde görüşmeyip de yine de isteklerine ulaşmışlar.Herkeste aynı sebep çalışmıyor demek ki...Örneğin bir insanın işi rast gitmiyorsa hemen atalarımıza bağlanıyor,ben bu görüşe de katılıyorum,atalarımız bilinçaltımıza kadar nesiller boyu iyi ya da kötü bizi etkiliyorlar ama dedelerini,ninelerini iyi anmayan,onlardan çok da hoşnut olmayan bir çok kişiyle sohbet etmişimdir..Hayatlarında istediklerini bir bir gerçekleştirmiş,maddi ve manevi alanda kendilerini başarılı ,iyi hisseden,hali vakti yerinde insanlardı.Herşeyi bu ilişkilerin niteliğine bağlamak doğru mu sizce?Bu bilgileri kabul ediyorum,sizin yazdıklarınıza da katılıyorum ,sadece beyin fırtınası yapalım diyorum.Bazı insanlarda sistem farklı çalışıyor sanki...Umarım kendimi doğru ifade edebilmişimdir.