arkadaslar bende yardim istiyorum sizden tam iki senedir yasiyorum ,sayfalara sigmaz kisaca yazicam ,bana defalarca eski esim ve birlikte oldugum kadinin eski kocasi yapririyor biliyorum,cok güzel bir birlekteligimizi bitirdiler,birbirimize soguttular ayrildik,bir kac hocadan yardim aldim ama sanirim vücudumda ikiden fazla cin var,korkunc bas agrisi yapiyorlar,cinsel hayatimi kötü yönde atkiliyorlar,sevgilim var rezil oldum gecenlerde,kiz beni tanimasa baska sey düsünecek,meslegim Ahci ,garson bana dört tane yemek siparisi verse ikisini aninda unutuyorum,beynimi etkiliyorlar,Almanyada kücük bir köyde yasiyorum etrafimda ne türk ,ne cami ne müslüman var,devamli kuran dinliyorum Allaha siginiyorum ama arife gününden sonra gözlerime geliyor cok aci veriyor sanki beni kör etmek istiyor,gece sabaha kadar televiziyonda kuran acik uyuya kaliyorum yoksa uyutmuyorlar görüyorum bazen cok uzun boylu ama suratlari mezardan cikmis gibi cürümüs,korkmuyorum okumaya baslayinca kayboluyorlar ama bu gözüme aci veren yeni birsey,iki yildir hangi ise el atsam olmuyor yapayalniz kaldim buralarda ,Yardiminiza ihtiyacim var ,bu vücudumdaki kötü cinlerden nasil kutulurum,simdiden tesekkür ederim..Mailim genccengiz@ymail.com