Hydroll
Kayıtlı Üye
Bende çok olumlu sonuçlar alıyorum son bir kaç gündür bailadığımdan beriEvet bunların uygulaması cok pratik ve zaten temeli de inanmana dayalı.
Bende çok olumlu sonuçlar alıyorum son bir kaç gündür bailadığımdan beriEvet bunların uygulaması cok pratik ve zaten temeli de inanmana dayalı.
Sevgili Absoluta VirtuteNe güzel, severim ben kolay işlemler. Ama bilmediğim dili kullanmayı çekiniyorum ben. Telaffuz yanlış olursa sorun olabilir diye. O yüzden bu yöntem bana göre değil. Herkes kendine göre uygulama bulabiliyor burada.
Aynı konuyu biri daha açmıştı telafuzlarla. Bulup atayım isterseniz. İnternette de görebilirsiniz nasıl okunduğunu.Ne güzel, severim ben kolay işlemler. Ama bilmediğim dili kullanmayı çekiniyorum ben. Telaffuz yanlış olursa sorun olabilir diye. O yüzden bu yöntem bana göre değil. Herkes kendine göre uygulama bulabiliyor burada.
Benim deneyimlerim de böyle. Sadece şöyle bir düzeltme yapayım bazı enerjileri bizde eksik ise, o konularda da ritüeller çalışmaz. Yani bir maji ve kişisel gelişim ve yan yana yürümeli.Sevgili Absoluta Virtute
Ben geçen zaman içinde teknikler ritüeller den çok aslında majisyenin hatta majisyen olmasa bile inancın yüksek enerjili olmanın gücünün daha yüksek olduğunu fark ettim. Sanıyorum ki en güçlü ritüel en güçlü teknikler yerime kendimizi bilmek arınmak ve frekansı yüksek tutmak gerekiyor diye düşünüyorum.
Geçen zaman içinde farklı teknikler farklı ritüeller aradım ama beyinde inanç olmayan, odaklanamayan enerjisi düşük olan birine en güçlü büyüleri de versek sanırım çalışmayacaktır.
Tabii bunlar benim deneyimlerim. Her sistemin kendine has kuralları mevcut. Siz ne düşünüyorsunuz acaba
Yada acaba etkinin katlanması yanut getirisinin katlanması söz konusu olanilir mi dünya bir oyun gibi gelmeye başladı artık iyiceBenim merak ettiğim de ;okumamız gereken sayıdan daha fazla okusak ne olur?Gün içinde aklımıza geldikçe yapınca bozmuş mu oluyoruz ?
@Hydroll Olması gereken sayıdan daha mı çok okuyorsun?İnanılmaz geri dönüşler alıyorum. Olmayan yerden para çıkıyor olucak iş değil gerçekten
https://www.gizlimabet.com/konular/mucize-yaratan-druid-kelimeleri.32275/ bırakmış olayım şöyle ama brimar sayısı 18 onu da belirteyim 16 değil
Cevabınız için çok teşekkür ederim...https://www.gizlimabet.com/konular/mucize-yaratan-druid-kelimeleri.32275/ bırakmış olayım şöyle ama brimar sayısı 18 onu da belirteyim 16 değil
Rica ederim.Cevabınız için çok teşekkür ederim...
Bence öyle büyük bir etkisi yok ama ihtiyaç anında kullanılmasını tavsiye ederim.İnanılmaz geri dönüşler alıyorum. Olmayan yerden para çıkıyor olucak iş değil gerçekten
Siz sayısınca okuyun. Belirli bir sayı verilmişse demek olması gereken odur ☺@Hydroll Katılıyorum sana,daha fazla okuyunca daha etkili olacakmış gibi geliyorUmarım bu konuda bilgisi olan bir arkadaşımız bizi aydınlatır...
Evet druid.Merhaba,
Gördüğüm ve tespit ettiğim kadarıyla kelimelerin kökeni ilk oluşumla eski slac dillerine ait. Bu kelimeler kader karmasını minimum alanda etkileyerek kişinin muhtemel geleceğine anlık bakış atmasını ya da anlık şekillendirebilmesini sağlar. Yanılmıyorsam bu sözler bazı duruidler ve ilk mason kıdemli rahipler tarafından yaşayanlar-fiziki aleme bildirildi. Bu gibi sözlerin tam anlamıyla etki edebilmesi için sözlerin etki ettiği alanın tam merkezinde olmanız gerekir. Yani çok para zikrini maddi durumunuz iyiyken ya da zorluk çekmiyorken söylerseniz etki etmez. Çünkü sözler enerjiye göre dağılır ve etki eder.
Saygılarımla.
Evet doğru,yanlarındaki sayılar kaç kere söylenmesi gerektiğini belirtiyor.Sanki bana kalırsa yanındaki rakamlar şanslı sayıları değil de daha çok kaç kere söylenmesi gerektiği ile alakalı belirteçler gibi geldi!