12 defa inanarak LOLA diyeceksiniz. Zikir gibi..mesela lola AŞK 12 NASIL KULLANICAZ:willy_nilly:
Arkadaşlar mrb.yeni katıldım ben bu sitey'e arayıpta bulamadığım şeyleri sizde buldum.
Mucizeleri yaratan kelimelerdir frekans titreşim dalga boyunda alınması gereken sonucu er yada geç verecektir.ayrıca mucizeler yaratan kelimeler değildir kişinin inancıdır.örneğin bir müslüman besmeleyle bir hristiyan incilden bir ayetle bir yahudi kabalistik bir şifreyle bir pagan tanrıçaya bir hitabeyle vs vs vs mucizeler yaratabilir.
o yüzden kelimeleri bulmadan önce kendinizi bulun derim
Ben iki tanesini denemiştim, yapma şeklim de gayet rahat ve oluruna bırakır şekilde adedi kadar söylemekti. İlki paraydı ve ilginç şekilde bunu yaptığım zamanlarda az ya da çok sağdan soldan para geldi. İkincisi yeni arkadaşlar edinmekti. Onu da yaptım ve yine akışına bıraktım. İkisi de sorunsuz bir şekilde çalıştı. Birincisine tesadüf diyebilirim ama ikincisi özellikle bulunduğum yer dolayısıyla çok zor olacak bir şey. Belli ki bir şekilde isteğimize uyumlanıyoruz, bilemiyorumBu kelimeleri deneyip de başarıya ulaşan var mı?Gerçek deneyimlerinden örnek verebilecek var mı?Çünkü buradaki herkes faydalı olmak amacıyla bazı uygulamalar paylaşıyor ama geri dönüşleri de öğrensek daha iyi olmaz mı?
Nasıl kullanacağız ? Yardımcı olur musunuz ?mucizeler yaratan kelımeler
görünmez dünyanın küçük yaratıkları sadece kendılerıne aıt bır dılde kullanılan bu basıt kelımelerle gizli bir temas kodu kuruyorlar..yanlarındakı uğurlu sayılarıyla söylendiğinde mucizeler yaşandığı söyleniyor
ro-ama(11) )= yeni gençlik
breemar(18) = mükemmel sağlık
lola(12) = aşk
shoras(2) = romans
trinka (5) = para
ouma (7) = yeni arkadaslar
hora( 4) = sağduyuluk ,bilgelik
oom-rama(9)= yetki (komuta)
owaye(22) = koruma
swa-soon(8)= acının dınmesı
on-raa(3) = bir tartışmada zafere ulaşmak
poindu(14) = unutulmuş bir şeyin hatılanması
tavano(31) = kumarda kazanç
hinç(48) = zamanın durdurulması
bu kelımeler genelde küçük mucizeler için kullanılır..bunlar enerjı hamlelerınde ve acıl yardım anlarında etkılı olmaktadırlar..bu kelımeler gizli dilleri konuşan kımseler tarafından kullanılmakta ve tesadufen keşfedılen kelımelerdır..
Evet bunların uygulaması cok pratik ve zaten temeli de inanmana dayalı.@createtherules Bak bu sözcükleri söylemek benim için daha kolay mesela...