PUNKY
Kayıtlı Üye
İddialı olmak istemiyorum çok bilgili arkadaşlarımız var=) Şimdilik kültür ve sanat olabilir=) Saygılar..
Kültür ve sanat bölümünde halihazırda zaten 2 moderatör var...
İddialı olmak istemiyorum çok bilgili arkadaşlarımız var=) Şimdilik kültür ve sanat olabilir=) Saygılar..
Kısmet değilmişYine de teşekkür ederim..Saygılar..
Editör Notu : Sürekli mesajlarınızın altında ''Last Edited by Chillout - Sebep: İmla''
Yazısını görmekten bir keyif mi alıyorsunuz yoksa görmüyor musunuz?Neden cümlelere büyük harfle başlamak bu kadar zor?
Merhaba moderatör alımı devam ediyormuş sanırım. Sizin içinde bir sakıncası yoksa sır kartları bölümüne moderatör olmak isterim. Daha önce birkaç sitede moderatörlük ve adminlik yaptım deneyimli sayılırım
Sitemizde biraz daha zaman geçirdikten sonra talebinizi değerlendirme fırsatımız olacaktır.Teşekkür ediyor,iyi forumlar diliyorum.Selam Arkadaşlar ben kendimi bu iş için tam biçilmiş kaftan görüyorum
çünkü konu takibi ve online sürem çok fazla ayrıca web tasarımı ve php sistemleri üzerine az çok bilgim var umarım uygun görürsünüz.
:cowboy:bende gönüllüyüm..
mesaj sayısı 50 nin altında neden kısıtlama konuluyor ki.
sürekli baglı olabiliriz ama forma mesaj yazma zorunlulugunun olmaması lazım. ki bazı acılan konuların sırf mesaj yazmak olsun diye yzılanlar ortada. karmasıklık olmuyormu sızcede hersey bir tarafa bu sitede bir servera sahip ve bu gereksiz fazla mesaj göndermeler servere doldurur.
bilginize..
quote]
Öncelikle server bilgisi ve dersi için teşekkürler,biz Allah'a emanet açtık ve yönetiyoruz bu siteyi zaten bilgimiz yok.Efendim gelelim diğer öneri ve serzenişinize,biz sizi tanımadan neden moderatör yapalım?Bu site börtü böcek bilgilerinin paylaşıldığı bir yer değil.Herkesin bir uzmanlık alanı var biz de o uzmanlık alanında yeterli olduğuna kanaat getirdiğimiz,diğer özellikleri ile de moderatör olabilecek üyelerimizi moderatör yapıyoruz.En az 50(elli) mesaj demek az değildir.Sitede kendini az çok göstermiş,bilgisi ve ilgisi tam olan arkadaşlardır.Şimdi diyelim ki bir üye bir konuda yardım talep etti moderatör veya adminlerden,o moderatörün uzmanlık alanına giriyor diyelim bu konu da.Yardım talep edene eksik veya hatalı bilgi verirse ne olacak?Ayrıca yine sadece yönetimin görebildiği yerleri tanımadığımız birine neden gösterelim?Uyarı ve önerileriniz için tekrar teşekkür ederiz.Ayrıca burası istek veya şikayet alanı değil,moderatör alımı alanı.Siz daha 50 mesaja ulaşmadan talepte bulunmuşsunuz hata bir.Bir öneri veya şikayetiniz var bunu da yanlış yerde belirtmişsiniz hata iki.Demek ki siteyi daha öğrenmeden hatalar yapılabiliyor.Peki hatalar yapabilen biri mi sitedeki hataları düzeltecek moderatör olup da?Bu yüzden tekrarlıyorum.Lütfen 50 mesaj altındakiler bir daha moderatörlük talebinde bulunmasınlar.İyi forumlar.
Evet hangi bölümde yardımcı olabileceğinize inanıyorsunuz?Elbette 50 mesaj kotasını da doldurmadan değerlendirmeyeceğimizi de biliyorsunuz.benıde benıde lutfen amaaaa:S:willy_nilly::Angel_anim::Angel_anim::Angel_anim::Angel_anim:
bende moderatör olmak istiyorum,gönüllüyüm !
Şartları yukarıda da okuduysanız eğer siteye en az 50 adet değerli paylaşımlarınızın, katkılarınızın olduğu mesaj yazmış olmanız gerekmektedir. Mod olmak istediğiniz konuya hakimiyetinizi ve bilginizi bize göstermeniz, yeterli olduğunuz hissini bize vermeniz gerekmektedir. Bu şartları yerine getirdiğiniz zaman teklifiniz değerlendirmeye alınacaktır. Ayrıca sertifikanız ile ilgili bilgileri özel mesaj ile bana bildirmenizi rica ediyorum. İlginiz için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.bende moderatör olabilirim şartları nelerdir bende bitkisel tedavilerde sertifikam va hangi konuda olabilirse nasılsa günde en az 2 saat sitedeyim