moderatör alımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben çok yeniyim :) o yüzden biraz daha beklemem lazım sanırım ama moderatörlük yapabileceğime inanıyorum. nede olsa 10 teşebbüş 1 başarı .... 0 teşebbüs 0 başarı getirir. tşk ederim

urum bende sitede çoğunlukla aktif durumdayım paylaşımda bulunmak sizlere yardımcı olmak isterim benide uygun görürseniz mod olabilirim teşekkürler

Göreve bende talibim.hemen hemen hergün giriyorum bu siteye.Şaman'A teşekkür ediyorum bana bu siteyi önerdiği için.Eğer münasipse bende talibim.

İyi Forumlar;
sanat ve kültür veya yaşama dair konulu bölümlerinde moderatör olmayı talep ediyorum.Sürekli ilgilenirim.Daha önce yine bu konularla ilgili sitelerde yetkili görevinlerinde bulundum.Moderatör olmak istememin sebebi şu anda bu konularla ilgili sitelerde burdaki gibi ciddiyet olmaması.Ciddi bir site olması dolayısıyla başvuru yapmak istedim.Eğer başvurum sizin tarafınızdan onay almasa bile bu sitede her daim aktif ve aranızda bulunmak bana zevk verir.

Saygılarımla Osiris.

İyi Forumlar;
sanat ve kültür veya yaşama dair konulu bölümlerinde moderatör olmayı talep ediyorum.Sürekli ilgilenirim.Daha önce yine bu konularla ilgili sitelerde yetkili görevinlerinde bulundum.Moderatör olmak istememin sebebi şu anda bu konularla ilgili sitelerde burdaki gibi ciddiyet olmaması.Ciddi bir site olması dolayısıyla başvuru yapmak istedim.Eğer başvurum sizin tarafınızdan onay almasa bile bu sitede her daim aktif ve aranızda bulunmak bana zevk verir.

Saygılarımla Osiris.
Talebiniz değerlendirmeye alındı.En kısa zamanda bilgilendirileceksiniz.ilginiz için teşekkürler.

dünya dışı varlıklar bölümüne moderatör olarak alınmak istiyorum. bu konuda ne gerekiyorsa yardım edebilirim.

teşekkür ederim.Eski deneyimlerimdende yola çıkarak artık elele bu yolda yürüyeceğiz umarım :)

bende moderatörlük için teşekkür ederim, uzun yıllardır dünya dışı varlıklar konusu üzerinde çalışıyorum umarım arkadaşlara faydalı olurum;)

Ancak bir bölüm talebinde bulunmanız gerekli sanırım akeldan.Tabi sevgili punky daha iyi bilir ama.

İddialı olmak istemiyorum çok bilgili arkadaşlarımız var=) Şimdilik kültür ve sanat olabilir=) Saygılar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri