Talebiniz değerlendirmeye alındı.En kısa zamanda bilgilendirileceksiniz.ilginiz için teşekkürler.İyi Forumlar;
sanat ve kültür veya yaşama dair konulu bölümlerinde moderatör olmayı talep ediyorum.Sürekli ilgilenirim.Daha önce yine bu konularla ilgili sitelerde yetkili görevinlerinde bulundum.Moderatör olmak istememin sebebi şu anda bu konularla ilgili sitelerde burdaki gibi ciddiyet olmaması.Ciddi bir site olması dolayısıyla başvuru yapmak istedim.Eğer başvurum sizin tarafınızdan onay almasa bile bu sitede her daim aktif ve aranızda bulunmak bana zevk verir.
Saygılarımla Osiris.
Talebiniz değerlendirmeye alındı.En kısa zamanda bilgilendirileceksiniz.ilginiz için teşekkürler.dünya dışı varlıklar bölümüne moderatör olarak alınmak istiyorum. bu konuda ne gerekiyorsa yardım edebilirim.
Talebiniz değerlendirmeye alındı.En kısa zamanda bilgilendirileceksiniz.ilginiz için teşekkürlereğlence ve oyunlar keyifhane konusunda moderatör olmak istiyorum. replay
ben teşekkür ederim..
Ancak bir bölüm talebinde bulunmanız gerekli sanırım akeldan.Tabi sevgili punky daha iyi bilir ama.