Rhea
Elit Üye
Fiziksel ışınlanma mı ruhsal mı?
Tabi ki fiziksel
Fiziksel ışınlanma mı ruhsal mı?
Özür dilerim. Mesajları silme özelliği olsaydı silerdim. Anlıyorum ki beni nazik bi şekilde kovuyorsun. Bende adab-ı muaşeret-i koruyarak burdan defolup gidiyorum. Hoşçakal. Ayrıca dediklerimi yine de dinle bence teknikleri yaniBence bu gönderiyi terk etme zamanı geldi.
Adab ı muaşereti gözeterek, seviyeli muhabbeti korursak tabiki daha güzel olacak @Özgür Psişik 28/34
Anladım. Umarım başarırsınTabi ki fiziksel
Özür dilerim. Mesajları silme özelliği olsaydı silerdim. Anlıyorum ki beni nazik bi şekilde kovuyorsun. Bende adab-ı muaşeret-i koruyarak burdan defolup gidiyorum. Hoşçakal. Ayrıca dediklerimi yine de dinle bence teknikleri yani
Oha cidden senin değilmiş kdkgkdkfLütfen, buyur. ? Çok uzatmayalım yöneticiler ha geldi ha gelicek. ? (borç gırtlağa dayandı gibi oldu bu neyse ?) ayrıca konu benim değil zaten olsa dükkan senin biliyosun ?
Oha cidden senin değilmiş kdkgkdkf
Lütfen sayma. Konuşma tarzım bu benim. Ama o kadar şey yazmama rağmen soru sahibi bi ses etmedi bende senin sorun sandım ??yine de özür dilerimmBunu hakaret sayıyorum.?
Yazmış yav...yine de özür dilerimLütfen sayma. Konuşma tarzım bu benim. Ama o kadar şey yazmama rağmen soru sahibi bi ses etmedi bende senin sorun sandım ??yine de özür dilerimm
Kafam çok karıştı yav mcmdmfmd en iyisi ben gideyim. Hadi görüşürük vlldkgkfkkfkfYazmış yav...yine de özür dilerim
Öğrenirse sana hortum atıcak Aduketleyip. ? Hepte rüzgarla alakalı konu açıyorsunuz.Senin uslubunla devam edeyim.
Gardessss ruzgari bukup napacan sen ondan bahset hele. Degisik fanteziler ariyorsan burasi o forumlardan degil. Eger sana ruzgar bukmeyi ogretirsek kopruye cikip atlayacak misin?
Sen cok yasa mya guldum gece gece??Demon davetiyle Allahın selamı arasındaki bağlantı nedir ?
Demon ritüellerinden sonuç alamıyorum. Sen iletişim kurduysan dostum bana da yardımcı olur musunbende var ama kesin geliyorlar ama rüzgarlar la bakmıyor bunlar genel yani