Merhaba esselamun aleyküm demon daveti yardım?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fur7141
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin uslubunla devam edeyim.

Gardessss ruzgari bukup napacan sen ondan bahset hele. Degisik fanteziler ariyorsan burasi o forumlardan degil. Eger sana ruzgar bukmeyi ogretirsek kopruye cikip atlayacak misin?

Gizlimabetin en renkli, en eğlenceli yeri burası inşallah yöneticiler fark etmez :) Bir de ola ki bir davet buldu da demon vb geldi umarım ona da Allah için yardım et, Allah razı olsun gibi şeyler demez yani.
Miya cım...bacaklarım et kesiği olmuş ya çalışmaktan. 30 kilo takım çantası ile merdiven çıkmak öldürüyor insanı en nihayetinde. Nasıl ağrıyı geçirebilirim? Geriye doğru gerdiğimde sen hayırdır diyo bütün bacağıma elektrik gönderip acıtıyor...elektrikten kastım acı

Miya cım...bacaklarım et kesiği olmuş ya çalışmaktan. 30 kilo takım çantası ile merdiven çıkmak öldürüyor insanı en nihayetinde. Nasıl ağrıyı geçirebilirim? Geriye doğru gerdiğimde sen hayırdır diyo bütün bacağıma elektrik gönderip acıtıyor...elektrikten kastım acı

Ben senin nereden Miya cım oluyorum.. Bu ne samimiyet? Zamk gibi yapıştın neden her sözümü alıntılayıp cevap yetiştirmeye çalışıyorsun!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri