Bunu birde içimizden yani zihin gücüyle yapılanı versen gardaşım Allah Razı Olsun Senden ahlarımı vahlarımı sen anladınMONSTRA İN POTESTTATEM VENTUM
Bunu dediğin anda rüzgar hızlanır gel vazgeç bu sevdadan ckmdkfkfmfm
Bunu birde içimizden yani zihin gücüyle yapılanı versen gardaşım Allah Razı Olsun Senden ahlarımı vahlarımı sen anladınMONSTRA İN POTESTTATEM VENTUM
Bunu dediğin anda rüzgar hızlanır gel vazgeç bu sevdadan ckmdkfkfmfm
Ona da aerokinezi deniyor. Kalbinden yeşil bi enerjinin çıkıp rüzgarı hızlandırdığını düşünsen yeter.Bunu birde içimizden yani zihin gücüyle yapılanı versen gardaşım Allah Razı Olsun Senden ahlarımı vahlarımı sen anladın
Harbi bunu okuyunca rüzgar hızlanarak bir de üstüne şeytan mı çağırmış oluyorsun??Monstra in potesttatem ventum. Bunu de rüzgar hızlancaktır. Ben denedim oluyor. Olmazsa gene şeytan çağırma garantili kdkckdkc
Harbi bunu okuyunca rüzgar hızlanarak bir de üstüne şeytan mı çağırmış oluyorsun??
La yok sadece rüzgar hızlanıyor. Şeytan meytan yok arada vmmdmdmfHarbi bunu okuyunca rüzgar hızlanarak bir de üstüne şeytan mı çağırmış oluyorsun??
??La yok sadece rüzgar hızlanıyor. Şeytan meytan yok arada vmmdmdmf
Miya cım...bacaklarım et kesiği olmuş ya çalışmaktan. 30 kilo takım çantası ile merdiven çıkmak öldürüyor insanı en nihayetinde. Nasıl ağrıyı geçirebilirim? Geriye doğru gerdiğimde sen hayırdır diyo bütün bacağıma elektrik gönderip acıtıyor...elektrikten kastım acıGizlimabetin en renkli, en eğlenceli yeri burası inşallah yöneticiler fark etmez Bir de ola ki bir davet buldu da demon vb geldi umarım ona da Allah için yardım et, Allah razı olsun gibi şeyler demez yani.
Miya cım...bacaklarım et kesiği olmuş ya çalışmaktan. 30 kilo takım çantası ile merdiven çıkmak öldürüyor insanı en nihayetinde. Nasıl ağrıyı geçirebilirim? Geriye doğru gerdiğimde sen hayırdır diyo bütün bacağıma elektrik gönderip acıtıyor...elektrikten kastım acı
Yine alıntıladım ama samimiyetim iyi niyetli...miya diyim o zaman. Sori. Peki nası geçirebilirim ağrıyı? Bari onu söyle ?Ben senin nereden Miya cım oluyorum.. Bu ne samimiyet? Zamk gibi yapıştın neden her sözümü alıntılayıp cevap yetiştirmeye çalışıyorsun!!
Gel sende komedi dans üçlüsü olalım mcmsmdm sen benim bi soruma baksana kanka ya. Bırak şimdi şeytanı lucifer ı falan vmmdmcmc
Miya cım diyom çünkü benim konuşma tarzım bu...özür dilerimBen senin nereden Miya cım oluyorum.. Bu ne samimiyet? Zamk gibi yapıştın neden her sözümü alıntılayıp cevap yetiştirmeye çalışıyorsun!!
Gel sende komedi dans üçlüsü olalım mcmsmdm sen benim bi soruma baksana kanka ya. Bırak şimdi şeytanı lucifer ı falan vmmdmcmc
Tamam sorun değil. benim de psikolojim bozuk halen ışınlanmayı bulamadım demonlar da çare değil derdime.Miya cım diyom çünkü benim konuşma tarzım bu...özür dilerim
Evet ya bana sürekli bildirim geliyor , bitirin bu boş muhabbeti canlarımBence bu gönderiyi terk etme zamanı geldi.
Adab ı muaşereti gözeterek, seviyeli muhabbeti korursak tabiki daha güzel olacak @Özgür Psişik 28/34
Fiziksel ışınlanma mı ruhsal mı?Tamam sorun değil. benim de psikolojim bozuk halen ışınlanmayı bulamadım demonlar da çare değil derdime.