trablon
Dünyana Işık Ver.
Etrafında her şeye ve herkese ışık ver. Bil ki o ışık, senin dünyana da yansıyacak.
Elinde ışığın sihirli değneği var. Onu ışık yaymak için kullan. Sen etrafına, dünyana ışık yaydıkça, senin yaşamın da ışıldayacak. Bırak bu ışık, yüreğindeki sevgiyle birleşsin, büyüsün. Sonra da bu güzel ışığı, dünyandaki, etrafındaki her şeyi aydınlatmak için kullan. Bırak elindeki ışık, dokunduğun her yeri ve ulaşabildiğin herkesi aydınlatsın. Baktığın herkesin yüreğine, senin yüreğindeki ışığın tohumu ekilsin. Sen ışıksın. Bunu yaptığında kendin olacaksın.
Meleklere Sesleniş: " Sevgili meleklerim, Başmelek Ceremayel, Başmelek Azrail, lütfen elimdeki ışığı, yüreğimdeki sevgiyi dokunduğum herkese yaymama yardım edin. Ben ışık oldukça, etrafımın da ışıyacağını biliyorum. Saf ışık ve saf sevgi olmam için yardım edin ve bu yolda ışık verebilmem için tüm fırsatları önüme çıkarın. Teşekkür ederim."
donzula
Işık İşçisi
Sen, ışık işçisin. Dokunduğun herkese ışık vermek, ışığı dünyaya getirmek için buradasın. Bunu yap.
Yüreğinde, senin ve yakın çevrenin dışındakilere, dünyaya hizmet etmek var. Sen, ışık işçisisin. Bunu bil ve bunun farkına var. Işığının farkına var. O sana, kaynak tarafından verildi. O senin ışığın. Sen Işıksın. O sensin. Işık vermek, senin olduğun şey. Işık verdiğin zaman, senin dünyan da aydınlanıyor. Işık veremediğinde, kayalıkları, bazen de karanlığı görüyorsun. Ama senin özün ışık. Işık vermek senin doğanda var. Işık ver ve etrafını aydınlat. Kendi zihnini, kendi dünyanı ve o ışığı bekleyen herkesi aydınlat. Olduğun ışık ol. Işık işçisi, hatırla: Yüreğinin içindeki ışığı büyütecek, senin daha da çok ışımana yardım edecek şey, yaşam amacındır. Seni mutlu eden o iş, belki sadece etrafındakilere ışığını uzatmaktan, onların bakış açısını değiştirecek birkaç sözden ibarettir. Birinin yüzünü güldürerek de yaşam amacını yaşayabilirsin. Bunu her fırsatta, her an yap. Buna şimdi başla. Sen, ışığını bekleyenlere ışık oldukça, gerçek ışığına kavuşacaksın. Eğer istersen, meleklerin yaşam amacın ile ilgili sana zevkle rehberlik ederler.
Meleklere Sesleniş: "Sevgili meleklerim, Başmelek Mikail, Başmelek Ceremayel, lütfen yaşam amacımı bilmemi sağlayın. Yaşam amacım doğrultusunda güvenle çalışabilmemi sağlayın. Ve yaşam amacım yönünde şu anda atmam gereken adımı bilmemi ve o adımı kolayca atabilmemi sağlayın. Teşekkür ederim."
Godric1461
Hafifle
Yaşamındaki yüklerden, ihtiyacın olmayan her şeyden kurtulduğunda yenilikler, güzellikler gelecek.
Meleklerin sana artık ihtiyacın olmayan her şeyi bırakmanı söylüyor. "Yeni Sen"e uymayan tüm eski alışkanlıklarını, tüm olumsuz duygularını ve hatta içerlemeleri derin nefeslerle meleklerine bırak ve hafifliğin, gerçek senin tadına var. Şimdi. Sonra da yaşamına ve yaşadığın ortama bak. Yaşamını sadeleştir. Yaşamında ve yaşam alanında seni gülümsetmeyen ne varsa, hepsini ortamından uzaklaştır. Birine ya da bir yerlere ver onları, işe yarayacak, onları alanların baktığında gülümseyebileceği yerlere. Gereksiz yüklerden kurtulduğunda, yaşamına seni gülümsetecek kişilerin, olayların, fırsatların birer birer girişini izlemeye başlayacaksın.
Meleklere Sesleniş: "Sevgili meleklerim, Başmelek Ariel, lütfen yaşam alanımda artık işime yaramayanher şeyi doğru şekilde yaşamımdan uzaklaştırmama yardım edin. Başmelek Ceremayel, hayatımdaki tüm bana uymayan alışkanlıklarımı, davranışlarımı ve duygularımı bırakmama yardım et. Bunları saf sevgiye dönüştür. Teşekkür ederim.