acid
Güç Sende.
Gücünü eline al ve gidişata, kuşkuya ve tüm korkulara dur de.
"Gücünün kaynağı senin yüreğindeki sonsuz ışık ve sevgi. Onu bul ve içindeki sınırsız gücü hisset. Bu Yaradan'ın sana verdiği, her şeye kadir olan güçtür. Bu gerçek güçtür. Onun yaşamındaki her şeyi dönüştürebileceğini ve dilediğin her şeyi kolayca gerçekleştirebileceğini bil. Tüm kuşkuyu, endişeyi,korkuyu ve tüm negatif düşüncelerini bana ver. Ben senin yanında ve içindeyim. Yaradan'ın bir parçasının senin içinde ve her yerde olduğu gibi. Işığının, gücünün farkına var ve onu sevginin, ışığın yolunda kullan."
Başmelek Mikail.
Meleklere Sesleniş: "Sevgili meleklerim, Başmelek Mikail, Başmelek Raziel, lütfen gücümü elime almama yardım edin. Bunun önündeki tüm engelleri sevginin gücüyle dönüştürmeme yardım edin. Yaşamımı, ışığın ve yaşam amacımın doğrultusunda yaşayabilmem için gerekli tüm koşulları kolayca yaratabilmemi sağlayın. Teşekkür ederim."
drag10s
Dua Et.
Meleklerine yüreğini dök ve tam olarak ne istediğini söyle. Meleklerinden yardım iste ve yollarından çekil.
"Şimdi dua etme zamanı. Benimle yaratmaya hazır mısın?" diye soruyor sevgili meleğin. O yaratıcı parçanla, Yaratan olan senle yaratmaya hazır mısın? Hazırsan başlayalım. Şimdi derin bir nefes al ve hatırladığında gülümseyebileceğin birini ya da bir anı düşün. Yüzüne ve yüreğine bu gülümseme yayıldığında, açık ve net bir şekilde dileğini ifade et. Bunu yaparken yüreğine odaklan, yüreğinde ol. Bırak dileğin yüreğinden dökülsün. Tüm detaylarıyla tarif et dilediğini ve sadece istediklerini koy yaratımına. Ve sonra bu dileğini Yaradan'a, onun meleklerine havale et. Yaratımını sınırlama. Çünkü meleklerin için küçük veya büyük rica yok, onlar için sınır da yok. Eğer o dilek senin yüreğindeyse, en hayırlı zamanda ve en doğru şekilde olacak. Bil ki tüm duaların duyuluyor ve hepsi en doğru şekilde ve en doğru zamanda, herkesin en yüksek hayrına olacak şekilde cevaplanıyor. Sana düşen, dua ettikten sonra, meleklerinin yolundan çekilmek. Duanı onları tamamen teslim et, onlara ve Allah'a güven. Bırak dileğin sana meleklerin kanatlarında gelsin.
Meleklere Sesleniş: "Sevgili Allah'ım, meleklerim, Başmelek Cebrail, Başmelek Sandalfon, lütfen yüreğimdeki gerçek dileğimi tam olarak ifade edebilmeme ve inançla size bırakabilmeme yardım edin. İnancımı sapasağlam bir şekilde korumama ve dileğim gerçekleşene kadar yaşamın coşkusunda, müziğinde keyifle akmama yardım edin. Teşekkür ederim."
hashikio
Şükret.
Sen elindeki güzelliğin farkına vardıkça, daha büyük güzellikler de yaşamına akacak.
"Biz sana öyle güzellikler akıtmak istiyoruz ki... Çünkü seni çok seviyoruz." diye fısıldıyorlar meleklerin. "Ah elindekilerin bir farkına varabilsen, şu anda sana gelmiş olan güzelliklerin farkına bir varabilsen, her şey çok daha kolay olacak." Elinde tuttukların için şükrettiğinde, evren sana çok daha fazlasını akıtacak. Bu, evrenin kanunu. Bu olmak zorunda. Şimdi yüreğinin içinde şükredecek bir şey bul. Ufacık, basit bir şey de olabilir bu. Veya en sevdiğin kişiyi düşün ve onun varlığı için şükret... Yüreğindeki şükran hissinin güzel nefeslerle büyümesine izin ver. Yüzüne gülümsemenin yayılmasına da... Ve o anda, için sevgi ve şükranla dolduğunda, meleklerinden yaşamına akıtmalarını istediğin şey her ne ise, onun için yardım iste. Özgürlükse dilediğin, onun bir şekilde, ufak bir şekilde de olsa, şu anda yaşamında olduğunu fark et ve onu yaşayabileceğin bir an yarat kendine. Bir bebekse, etrafında çocuklardan birine sevgini akıt, onun coşkusunu yaşa. Şükret. Şükrettiğin her şeyin çok daha fazlasının yaşamına aktığını göreceksin.
Meleklere Sesleniş: "Sevgili meleklerim, Başmelek Ariel, lütfen bana etrafımda olanların içindeki hayrı görmem için yardım edin. Yaşamdaki tüm güzelliklerin farkına vararak, elimdekiler için şükredebilmemi ve kendime evrenin zenginliğini çekebilmemi sağlayın. Teşekkür ederim."