Rica ederim.origanum teşekkürler...calışalım da bir deney yapayım...
origanum bu mesajı okudugunda gülümseyecek...
Dilberhala nickine bu çalışmaya katılacağına dair bilgi verenlerin hepsine enerji gönderildi. Bundan sonra yapılacak iş bol bol pratik. Fal bakın, sezgi gücünüzü zorlayın, basit testlerle de ne durumda olduğunuza bakın ve daha da gelişmek için uygulamaya devam edin. Çok çalışmak lazım çoookkk
Yazılarınıza büyük harflerle başlarsanız, biz de size teşekkür ederiz.evet yeni üye oldum ve ilk defa böyle bir çalışmaya katıldım. dilberhalaya özel mesajla bilgilerimi de gönderdim. yeni olacak olan çalışmalar içinde dilberhalaya mesaj göndereceğim. benimle ilgilendiğiniz ve hatırlattığınız için çok teşekkürler)
:hurray::hurray::hurray: daha cok calışamaya başlayayım..Rica ederim.
Hakikaten öyle oldu Çalışmalar iyi yönde galiba... (Kahkahalarla güldüm, tuttu bu deney )
Medyumların yaptığı herşeyin pratiğini yapabilirsiniz, sezgi gücünüzü güçlendirmeye bakın. Gereken her türlü aracı kullanmakta serbestsiniz.fal bakmanın dışında neler yapmamızı önerirsiniz?
Medyumların yaptığı herşeyin pratiğini yapabilirsiniz, sezgi gücünüzü güçlendirmeye bakın. Gereken her türlü aracı kullanmakta serbestsiniz.
Ozaman enkisa zamanda ufak ufak calismalarla tecrübemizi gelistirmeye baslamak lazim!Evet TurkMagic,çalışmanın amacı bu zaten.
Tabi bunu zaman geçirmeden yapın. Eğer uzun süre hiç bir şey yapmadan durursanız aldığınız inisiyenin bir faydası olmayacaktır.Ozaman enkisa zamanda ufak ufak calismalarla tecrübemizi gelistirmeye baslamak lazim!
Her zaman tekrarı oluyor, sıkı takip etmeniz gerekmekte çünkü ne zaman yapılacağı çok önceden belirlenmeyip çalışmaya yakın zamanlarda ilan ediliyor.Bende kaçıranlardan biriyim. Tekrarı olacakmı acaba?