Medyumluk için inisiye çalışması deneyimleri 8

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan origanum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim cok uzun sürdu yaklasik 40 dakika hissetdim.
Ilk basta hicbirsey hissetmedim hayalkirikligina ugrayarak acaba yanlis birseymi yapdim dedim.
Sonra birden sol avucumun icinden ani olarak elektriklenerek enerji girisi oldu. Oradan Gögus vede basima gecdi daha sonra bacaklarima!
Nedense tüm sürenin ilk yarisinda hemen hemen sag avucumun icinde hicbirsey hissetmedim ama sonraki yarida Sag avucumda sol avucudum bacaklarim vede vucudumun diger yerlerindeki ayni orada enerji dolasimini hissetti!

dikkatmi ceken arada kisa azalmalar oluyordu sanki ben 3-4 blok seklinde cok yogun enerji girisi vede dagilimi hissettim. Bacaklarimdaki elektriklenme hala devam ediyor.

Ben bittigini dusundukden sonra Zikri kesdim ama yinede birkac dakika oldugu yerde uzanik kaldim.
belki kesmesek hala devam edecekdi! Ayaga kalkdigimda okadar cok elektrikliydimki resmen zorla yürüdüm Isigi acmamla ise cok kötu oldu vucudum gözlerim hemen geri kapatim bir kac dakika karanlikda oturdum!

benimde ilk başta sol ayağımın topuğunda bir ağırlık oldu.sol kaburgamın arasından sanki rüzgar geçer gibi birşey oldu.camdan azalıp çoğalan bir ışık geliyordu.gözlerimin baktığı yerlerde bir sürü kuşlar var gibiydi.ellerimin üstünde çok ağırlık oldu.bu ağırlıktan sonra bitirdim ama yerimden kalkmak bayağı zor oldu.tam bir saat sürdü

Çok güzeldi, çok teşekkürler :) Sol bacağımda belirgin bir his oluştu ilk başta, karıncalanma da değil, batma da, tam tarif edemiyorum. Enerjiyi tüm bedenimde hissettim. Benim de avuçlarım ısındı. Bir süre sonra sağ tarafımda minik minik sesler olmaya başladı. Ve çalışma boyunca gözümün önünde sürekli tanımadığım insan profilleri, güzel yüzler belirip kayboldu.

Avuçlarımda ve ayak uçlarımda soğukluk hissettim ve gözlerim kapalıyken ejderhaya benzer küçük sembol gibi bişey geldi gitti saniyelikti.Ben ejderhaya benzettim:)

Ben hiç karanlık görmedim ama ilk başta yatağım sarsıldı gibi oldu.Sonra penceremden bir enerji girdiğini hissettim ve çalışma sırasında üşüdüm biraz.Kalktığımda ellerim buz gibiydi.Annem de çalışmaya katıldı üzerine yorganı çekmiş :D Oda aynı şeyleri hissetmiş.Urum çok teşekkürler.

çok farklı bir deneyimdi. güzel olduğu kadar heyecanlıydı. gözlerim bazen kapalı bazen de açıktı. gözlerim kapalı olduğunda bazı görüntüler, insanlar görüyordum. gözlerimi açtığımda ise şu anda tarif edemediğim bir hisle odama bakıyordum. sanki ben çok uzakta ya da derinlerdeymişim de odama oradan bakıyormuşum gibi. bir ara baş ucumdaki mumlarımın alevleri çok hızlı titremeye , hareket etmeye başladılar. avuçlarım alev gibi yanmaya başladı. her iki avucumda yanıyordu ve sanki hafiflemiştim. bir ara kendimden geçtim , sanki ruhum dalgalanmaya başladı. ya gökyüzüneydim ya da denizin içinde , çok hafiflemiş, huzurlu , farklı bir zaman ve farklı bir yerdeymişim gibi hissettim.

Ben avuç içlerimde, özellikle sağ avcumun içinde ısınma hissettim. Ancak 5 dakika kadar devam edebildim. Evdekiler gelip beni öyle yatarken görmesin diye tedirgin olduğumdan kalkmak zorunda kaldım. Acaba yşne de enerjiyi almışmıyımdır sevgili Urum?

Bir dahaki sefere süreyi de yaklaşık olarak belirtirsen ona göre devam ederiz. Çok teşekkürler.

Bedende,ayaklarımda ve kalb cakrasında müthiş bir yogunluk vardı,Bir ara hafifledim,Sonrası ellerimde sıcaklık aşırı yogunluk yaşadım,Karanlık üstüme geliyor gibiydi..Sonrası bir ara vizyonlar görmeye başladım...teşekkürler..

Ben hiç karanlık görmedim ama ilk başta yatağım sarsıldı gibi oldu.Sonra penceremden bir enerji girdiğini hissettim ve çalışma sırasında üşüdüm biraz.Kalktığımda ellerim buz gibiydi.Annem de çalışmaya katıldı üzerine yorganı çekmiş :D Oda aynı şeyleri hissetmiş.Urum çok teşekkürler.

Çalışma sırasında üzerinize herhangi bir şey örtmemeniz gerekirdi.

çok farklı bir deneyimdi. güzel olduğu kadar heyecanlıydı. gözlerim bazen kapalı bazen de açıktı. gözlerim kapalı olduğunda bazı görüntüler, insanlar görüyordum. gözlerimi açtığımda ise şu anda tarif edemediğim bir hisle odama bakıyordum. sanki ben çok uzakta ya da derinlerdeymişim de odama oradan bakıyormuşum gibi. bir ara baş ucumdaki mumlarımın alevleri çok hızlı titremeye , hareket etmeye başladılar. avuçlarım alev gibi yanmaya başladı. her iki avucumda yanıyordu ve sanki hafiflemiştim. bir ara kendimden geçtim , sanki ruhum dalgalanmaya başladı. ya gökyüzüneydim ya da denizin içinde , çok hafiflemiş, huzurlu , farklı bir zaman ve farklı bir yerdeymişim gibi hissettim.

Çalışma sırasında gözlerinizin kapalı olması gerekirdi.

ben de misafirlilkdeydim ama çalışma saatinde sadece içimden gelen hayırlı olacak enerjiyi kabul ettiğimi tekrarladım göğüs bölgemde baskılar hissettim . tabi malesef misafirlikde olduğum için gözümü kapatma yere uzanma gibi eylemler içine giremedim :) yinede olmuşmudur sizce , ben önemli olanın niyet olacağını düşündüm ve enerjiyi kabul ettim sadece :)

ben de misafirlilkdeydim ama çalışma saatinde sadece içimden gelen hayırlı olacak enerjiyi kabul ettiğimi tekrarladım göğüs bölgemde baskılar hissettim . tabi malesef misafirlikde olduğum için gözümü kapatma yere uzanma gibi eylemler içine giremedim :) yinede olmuşmudur sizce , ben önemli olanın niyet olacağını düşündüm ve enerjiyi kabul ettim sadece :)
Enerjiyi aldınız fakat deneyim yaşayamadınız.

Siz yeni üye olmuşsunuz, bilgilerinizi Urum'a göndermiş miydiniz? Unuttuysanız sonraki çalışmalara katılmayı da düşünüyorsanız dilberhalaya mesaj yazmayı unutmayın.

Bende çalışmaya başladıktan bir süre sonra uyuyakalmışım sabah uyanınca çok üzüldüm ve gün boyunca akşama kadar ,tekrar uyuyana kadar acayip bir baş ağrısı çektim bazen 3.göz noktasında bazende alnımı saran bir bant şeklinde.Keşke uyumamış olsaydım :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri