Evet boşanmış aileler böyle sorunlar yaşıyor maalesef.. Ben de kızımla yaşadım, o çok kötü zamanlar geçmiş gibi görünüyor ama doğrusu halen tetikteyim.. Çünkü tam geçti derken, başka bir sürprizle çıkakeldi hep karşıma.. Şu an 17 yaşında, erken olgunlaşıyor, bizim çocuklarımız, belkide mecburlar bilmiyorum.. Ben de dualar konusunda birşey diyemeyeceğim ama daima pozitif olmanızı tavsiye edebilirim.. Şu andaki durumdan daha kötü durumlar yaşamamak için çareler geliştirin.. Oğlunuza, ona ihtiyacınız olduğunu vurgulayın.. Onun varlığının sizin için ne kadar önemli olduğunu.. Zarar görmesinden korktuğunuzu..
Ben kızımla çok şey yaşadım.. Kaldıramayacağım durumları bile kabullendim.. Ama ona hep, benim için ne kadar önemli olduğunu vurguladım.. Onu ne çok sevdiğimi...
Ona anlayışlı olmak durumundayım çünkü ben iyi veya kötü analı babalı büyüdüm.. güvendeydim.. Sanırım kızımın eksikliğini hissettiği şey bu güven duygusu.. Onun ne yaşadığını bilmeme imkan yok, sadece zor olduğunu tahmin ediyorum..
En son babasıyla tatile çıkarken, bana: " Annecim ne olursa olsun ve ne yaparsam yapayım, hep sen yanımdaydın" dedi.. Bunu duymak benim için öok özel..Benim küçük kızım büyüdü sanırım!!..
Bu bir süreç, yaşanması gerekiyor demek ki.. Bu olayların size ve ona katacağı tecrübeleri ve değerleri düşünün.. Pozitif olun lütfen!!..