lunar_essence
Kayıtlı Üye
Peki el hafız ismi şerifi işe yararmı korunma için birde düşmanlarımızın kahrolmaları içinDüzenli yapılan dua terkipleri, dinlenilen rukye etkili oluyor.
Havassla büyü yapanlar da duadan faydalanıyor.
Peki el hafız ismi şerifi işe yararmı korunma için birde düşmanlarımızın kahrolmaları içinDüzenli yapılan dua terkipleri, dinlenilen rukye etkili oluyor.
Havassla büyü yapanlar da duadan faydalanıyor.
Evet Ya Hafız korunmak için okunur.Peki el hafız ismi şerifi işe yararmı korunma için birde düşmanlarımızın kahrolmaları için
Evet Ya Hafız korunmak için okunur.
Ayrıca temizlik için de Ya Kuddüs Ya Rahman Ya Rahim okunur.
Düşmanı helak etmek için Ya Kahhar okunur ama tehlikeli hak edene yapılır.
sağlam işe yararmı ve kaç kez çekmemiz gerekli
Hafiften rahatlatıyorda anı birşey olması halinde ne yapılabilirEsmaları ebced sayılarına göre okuyabilirsiniz.
Ebced sayısı tam olmasa da en az 21 gün boyunca her birini 100 adet olarak okursanız yine faydalı olur. Başta niyetinizi edin. Kendi duyacağınız şekilde fısıltı ile okuyun.
Karşı tarafın savunmasını kırıp saldırmak arakne ile.Hafiften rahatlatıyorda anı birşey olması halinde ne yapılabilir
Peki yenilenebilirler yada tulpada iyi gider bu konyu geçenlerde konuşmuştuk sanırımKarşı tarafın savunmasını kırıp saldırmak arakne ile.
Kimle ne konuştunuz bilemem.Peki yenilenebilirler yada tulpada iyi gider bu konyu geçenlerde konuşmuştuk sanırım
Yani tulpayı saldırtmak manasında iyi savunma kırarmıKimle ne konuştunuz bilemem.
Ama sitede tulpa kullanan kara büyücüler var.
Ben glif rune kullanırım özellikle Göktürk. Bedenime çizerim ( ritüel öncesi veya enerjimi emecek birileri varsa). Aurami güçlü tutmaya çalışırım toplu tasima gibi kalabalık alanlarda vakit gecirdiysem uzerindekileri değiştirir duş alamasam bile elimi yüzümü yıkarım. Misafirin ardından evi havalandirir adaçayı yakarım hiç kimsenin enerjisi eterik bedenime yapışıp kalsın istemem.Özelliklede faydasını gördüklerinizi belirtirseniz
Bilmiyorum bana saldırıldı tulpa ile ben yapmadım. Öncesinde savunma kırmak için işlem yapmıştır belki bu bağlamda kendisine sormak gerekYani tulpayı saldırtmak manasında iyi savunma kırarmı
Peki baya güçlümüydü yani işe yarıyormu ve tulpaları parçalamak kolay değilmi?Bilmiyorum bana saldırıldı tulpa ile ben yapmadım. Öncesinde savunma kırmak için işlem yapmıştır belki bu bağlamda kendisine sormak gerek![]()
Normal İskandinav rünlerimi yoksa diğerimiBen glif rune kullanırım özellikle Göktürk. Bedenime çizerim ( ritüel öncesi veya enerjimi emecek birileri varsa). Aurami güçlü tutmaya çalışırım toplu tasima gibi kalabalık alanlarda vakit gecirdiysem uzerindekileri değiştirir duş alamasam bile elimi yüzümü yıkarım. Misafirin ardından evi havalandirir adaçayı yakarım hiç kimsenin enerjisi eterik bedenime yapışıp kalsın istemem.
Evet güçlüydü, sonradan anladım tulpa olduğunu yapan kadını biliyorum uyandıktan sonra duruma uyandım diyelim.. saldırı anında aa bu tulpa diyecek vaktim olmadı. Yalnız sadece saldırı değil başka işler için de kullanıyor sanırım tulpaları. Birilerine ulaşmak, haber almak, başkalarının rüyasına girmek gibi.Peki baya güçlümüydü yani işe yarıyormu ve tulpaları parçalamak kolay değilmi?
Normal İskandinav rünlerimi yoksa diğerimi
Peki bu kadar güçlü nasıl yapılıyor ben havadan enerji çekmek,koruma ve haberleşmek için kullanıcam.Sizde ne gibi bir etkisi oldu saldırıdaEvet güçlüydü, sonradan anladım tulpa olduğunu yapan kadını biliyorum uyandıktan sonra duruma uyandım diyelim.. saldırı anında aa bu tulpa diyecek vaktim olmadı. Yalnız sadece saldırı değil başka işler için de kullanıyor sanırım tulpaları. Birilerine ulaşmak, haber almak, başkalarının rüyasına girmek gibi.