"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Korunma amacıyla kullandığınız yöntemler nelerdir ?

Esmaları ebced sayılarına göre okuyabilirsiniz.
Ebced sayısı tam olmasa da en az 21 gün boyunca her birini 100 adet olarak okursanız yine faydalı olur. Başta niyetinizi edin. Kendi duyacağınız şekilde fısıltı ile okuyun.

Esmaları ebced sayılarına göre okuyabilirsiniz.
Ebced sayısı tam olmasa da en az 21 gün boyunca her birini 100 adet olarak okursanız yine faydalı olur. Başta niyetinizi edin. Kendi duyacağınız şekilde fısıltı ile okuyun.
Hafiften rahatlatıyorda anı birşey olması halinde ne yapılabilir

Özelliklede faydasını gördüklerinizi belirtirseniz
Ben glif rune kullanırım özellikle Göktürk. Bedenime çizerim ( ritüel öncesi veya enerjimi emecek birileri varsa). Aurami güçlü tutmaya çalışırım toplu tasima gibi kalabalık alanlarda vakit gecirdiysem uzerindekileri değiştirir duş alamasam bile elimi yüzümü yıkarım. Misafirin ardından evi havalandirir adaçayı yakarım hiç kimsenin enerjisi eterik bedenime yapışıp kalsın istemem.

Bilmiyorum bana saldırıldı tulpa ile ben yapmadım. Öncesinde savunma kırmak için işlem yapmıştır belki bu bağlamda kendisine sormak gerek 😹
Peki baya güçlümüydü yani işe yarıyormu ve tulpaları parçalamak kolay değilmi?

Ben glif rune kullanırım özellikle Göktürk. Bedenime çizerim ( ritüel öncesi veya enerjimi emecek birileri varsa). Aurami güçlü tutmaya çalışırım toplu tasima gibi kalabalık alanlarda vakit gecirdiysem uzerindekileri değiştirir duş alamasam bile elimi yüzümü yıkarım. Misafirin ardından evi havalandirir adaçayı yakarım hiç kimsenin enerjisi eterik bedenime yapışıp kalsın istemem.
Normal İskandinav rünlerimi yoksa diğerimi

Peki baya güçlümüydü yani işe yarıyormu ve tulpaları parçalamak kolay değilmi?

Normal İskandinav rünlerimi yoksa diğerimi
Evet güçlüydü, sonradan anladım tulpa olduğunu yapan kadını biliyorum uyandıktan sonra duruma uyandım diyelim.. saldırı anında aa bu tulpa diyecek vaktim olmadı. Yalnız sadece saldırı değil başka işler için de kullanıyor sanırım tulpaları. Birilerine ulaşmak, haber almak, başkalarının rüyasına girmek gibi.

Evet güçlüydü, sonradan anladım tulpa olduğunu yapan kadını biliyorum uyandıktan sonra duruma uyandım diyelim.. saldırı anında aa bu tulpa diyecek vaktim olmadı. Yalnız sadece saldırı değil başka işler için de kullanıyor sanırım tulpaları. Birilerine ulaşmak, haber almak, başkalarının rüyasına girmek gibi.
Peki bu kadar güçlü nasıl yapılıyor ben havadan enerji çekmek,koruma ve haberleşmek için kullanıcam.Sizde ne gibi bir etkisi oldu saldırıda

Geri