Kendini çukurdan çıkartma planı.

Onlarla da anlaşma yolu yok mu? Demonolojiden daha sağlıklı olurdu bence. Ama yapabilecekleri kısıtlı ya da enerjileri yetersizdir tahminimce. Çünkü glifler konusunda, karşılık istemediklerini ancak enerji istediklerini konuşmuştuk
Anlaşma değil direk iş verilir. En pis işi kabul ederler. Zaten iyi birşey yapamaz. Enerji derken bütün ölüleri canlı insan enerjisiyle beslemek için işi alırlar.

Sevgili Garlanda, yazıp yazıp sildim. Önce kendi hayatımdan örnek verecektim vazgeçtim ama şunu söyleyebilirim. Defalarca intiharın eşiğinden dönmüş, ağır antidepresanlar kullanmış, varlığı da yokluğu da en uç noktasında çok ufak yaşlarda görmüş biri olarak bugün intihar etmek için kendinize sunduğunuz nedenler yarın bir anlam kazanmayacak. Önce kendinizi sonra hayatınızı sevin. Bu şartlarda zor geliyor biliyorum ama bir şansı daha hak etmiyor musunuz? Kaç insanı hayatınızdan çıkarma kararı verirken bir kalemde siliyorsunuz ki? Çoğuna pek çık şans veriyoruz. Kendiniz için de aynı toleransı hatta daha fazlasını göstermenizi ümit ediyorum. Belki ne diyor bu velet diyebilirsiniz ama bu veletin de mars plüto karşıt açısı var. Kuzey ay düğümü 8. Evde. İstismarı da emeklerin karşılığını alamamayı da bilir bu velet. Ki kendime velet derken 30 yaş üstü olma ihtimaliniz düşünerek kendime velet dedim.

Bu mesajdan aklıma gelmişti. Eğer yaşayanların ölüler için yaptığı iyilikler, onların rahatına yarıyorsa karşılıklı olarak win-win düşünülebilir diye.
Sen şunu yap...Ben de senin adına şunu yapayım gibi. Böylece onlara fazla enerji tüketmeden anlaşılır mı diye merak etmiştim.
Ama işte onlar güç almazsa iş yapamıyor zaten...
Bana bakmayın siz...Benim kafam sürekli duyduğum bir şeyden B planı üretmeye, strateji bulmaya çalışır o yüzden olmayacak şeyleri de soruyor olabilirim.

Son düzenleme:
Bu mesajdan aklıma gelmişti. Eğer yaşayanların ölüler için yaptığı iyilikler, onların rahatına yarıyorsa karşılıklı olarak win-win düşünülebilir diye.
Sen şunu yap...Ben de senin adına şunu yapayım gibi. Böylece onlara fazla enerji tüketmeden anlaşılır mı diye merak etmiştim.
Ama işte onlar güç almazsa iş yapamıyor zaten...
Bana bakmayın siz...Benim kafam sürekli duyduğum bir şeyden B planı üretmeye, strateji bulmaya çalışır o yüzden olmayacak şeyleri de soruyor olabilirim.
Gayet olacak şeyler. ;)

Benim sorularıma cevap vermeyene ben hiç cevap vermem.
@sen ne zaman soru sordun arkadaşım?Eğer soru sorduysan mutlaka cevaplarım,cevaplamamışsam gözümden kaçmıştır.Tekrar sorabilir misin?Bana bildirim gelmedi.Bilerek cevap vermemezlik yapmam hiç kimseye...Bilniyorsam da ''bilmiyorum''derim,hatam olduysa affet!Tekrar sorar mısın @Absoluta Virtute 😘

Anlaşma değil direk iş verilir. En pis işi kabul ederler. Zaten iyi birşey yapamaz. Enerji derken bütün ölüleri canlı insan enerjisiyle beslemek için işi alırlar.
Cok tuhaf bu söyledikleriniz absoluta pekde bisey anlamiyorum isin acigi. Tabiki inanc farkliligina gore midir bilmiyorum. Ölüler ölüdür yani ahirete göçmüstür nasil onlarla iletisim kuruluyor felan kafam corba oluyor

Cok tuhaf bu söyledikleriniz absoluta pekde bisey anlamiyorum isin acigi. Tabiki inanc farkliligina gore midir bilmiyorum. Ölüler ölüdür yani ahirete göçmüstür nasil onlarla iletisim kuruluyor felan kafam corba oluyor
Önce 20 fırın ekmek yemek lazım. Leilah Mendell The Necromantic Ritual Book kitabına göz at. Bambaşka bir olay. Farklı bir ekol. Çalışma alanı değişik

@sen ne zaman soru sordun arkadaşım?Eğer soru sorduysan mutlaka cevaplarım,cevaplamamışsam gözümden kaçmıştır.Tekrar sorabilir misin?Bana bildirim gelmedi.Bilerek cevap vermemezlik yapmam hiç kimseye...Bilniyorsam da ''bilmiyorum''derim,hatam olduysa affet!Tekrar sorar mısın @Absoluta Virtute 😘
Çok özür dilerim, sizi başka arkadaş ile karıştırdım. Ondan sorularımın cevapları bekliyordum ve sizin ilk iki harfi aynı.

İslami büyücüler de kullanıyorlar ölüleri nasıl bilmiyorum ama yapıyorlar. Ka ve Ba makalesini okuyun. Benim inancım buna yakın.

@Absoluta Virtute Çok soru soruyorum sana ama bu konuyu biraz daha açar mısın?Kimler nasıl yardım ediyor?Para cini,aşk cini,ya da iş cini gibi ''Alaaddin'in Lambası''gibi bir durum mu?Bu yardım eden güçler nasıl bir enerji?İhtiyacı olanlar ve benim gibi merak edenler de öğrenmiş olur.Çok merak ettim çoook....
Guzel soru. Ben ayrı bir konu içinde musagit zamanda cevaplarım.

Kusura bakmayın lütfen. Dün annem fenalaştı tüm gece hastanedeydim sizlere yazamadım lütfen affedin.
Geçmiş olsun. Anneniz için Doğal Şifa skripti tavsiye etmiştim. Yaptınız mı? Rahatsızlığı söylersiniz özel bir skript tasarlarim.
Ve Hermes jimnastiği yapın.
Siz eylemsizlik icin kendinizi affedin.
Ben bu konuyu açtım, siz yararlanirsaniz, iyidir. Yararlanmazsanız, yararlanacak başka kişiler var. Benim çabam boşa gitmez.

Geçmiş olsun. Anneniz için Doğal Şifa skripti tavsiye etmiştim. Yaptınız mı? Rahatsızlığı söylersiniz özel bir skript tasarlarim.
Ve Hermes jimnastiği yapın.
Siz eylemsizlik icin kendinizi affedin.
Ben bu konuyu açtım, siz yararlanirsaniz, iyidir. Yararlanmazsanız, yararlanacak başka kişiler var. Benim çabam boşa gitmez.
Annem evde düşüp kalcasini ve kolunu kırdı. Üç ameliyat geçirmek zorunda kaldi. Fenalaşmasi kullandığı ilaçların yan etkisi.

Geri